Selene_Bunny Publicat Noiembrie 12, 2014 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 12, 2014 A patit-o copilul aseara, din joaca. O contractura musculara puternica si aiurea, pe stanga, nu mai poate inclina capul spre umarul stang, de intors spre stanga poate, dar nu complet. A urlat de durere in mai multe reprize, Muschiul (sau muschii) este contractat, zona se simte umflata sub piele, ca un delusor. Trebuie sa o ajut sa isi puna capul pe perna/ridice capul de pe perna. I-am pus sare calda intr-un ciorap, i-am facut masaj usor cu gel cu arnica si cu gel pentru articulatii, Supramax, i-am administrat si antiinflamator, la indicatia medicului. Contractura e tot acolo, deocamdata. Ce mai pot face? Pe Google vad doar kinetoterapie pentru torticolisul congenital. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Noiembrie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2014 Si fie-mea a patit-o. Trece in cateva zile de stat la pat si dat tratament asa cum ti-a zis medicul. Sanatate fetitei. :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Noiembrie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2014 pe mine m-a ajutat de fiecare data mydocalm.in prospect scrie ca se poate administra copiilor, in dozele indicate.mai ajuta baia calda, masaj, perna electrica. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Selene_Bunny Postat Noiembrie 12, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2014 pe mine m-a ajutat de fiecare data mydocalm.in prospect scrie ca se poate administra copiilor, in dozele indicate.mai ajuta baia calda, masaj, perna electrica. Medicul nu recomanda Mydocalm la varsta ei, am intrebat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Noiembrie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2014 Clorzoxazon. Fara nici un dubiu. http://medicamente.romedic.ro/clorzoxazon-250mg-x-20cpt Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Noiembrie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2014 selene, nu stiu ce sa zic.daca nu era potrivit pentru a fi administrat copiilor, ar fi fost scris clar lucrul asta in prospect. asa cum scrie, de ex, in cazul unguentelor sindolor, diclofenac. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2014 ce draguta ai fost cu remediul urgent :)la torticolis remediul e rabdarea si putina gimnastica. Fa-i masaj periodic, la 20-30 de minute, si o compresa calda ajuta mult. 0,5cm de unguent sau gel cu diclofenac este si el ok (absorbtia prin piele este redusa cantitativ si efectele adverse aproape nule).jucati-va apoi de-a gimnastica, sa roteasca gatul cu tot cu cap, atat cat poate, cate putin, in ambele directii, apoi sus si jos. la inceput va durea dar incet incet se vor mobiliza muschii si va avea mai multa libertate in miscari. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Selene_Bunny Postat Noiembrie 12, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2014 ce draguta ai fost cu remediul urgent :)la torticolis remediul e rabdarea si putina gimnastica. Fa-i masaj periodic, la 20-30 de minute, si o compresa calda ajuta mult. 0,5cm de unguent sau gel cu diclofenac este si el ok (absorbtia prin piele este redusa cantitativ si efectele adverse aproape nule).jucati-va apoi de-a gimnastica, sa roteasca gatul cu tot cu cap, atat cat poate, cate putin, in ambele directii, apoi sus si jos. la inceput va durea dar incet incet se vor mobiliza muschii si va avea mai multa libertate in miscari. Exact asta am facut aseara, pe rand, eu si tata-so, vreo 2 ceasuri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 13, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2014 bravo. cum mai e azi? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
QiaoBing Postat Noiembrie 13, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2014 Eu cred ca sunt mama torticolisului. acum vreo 2 ani cred ca ajunsesem sa fac atat de des incat eram aproape mai tot timpul cu gatul teapan. Am incercat orice, am trecut inclusiv printr-o anestezie generala pt o punctie la fiv si anestezista imi spusese ca o sa imi treaca, cand m-am trezit tot teapana eram. Concluzie e ca, din pacate, nu exista remediu urgent. Masaj, miscare si rabdare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.