ML Publicat Noiembrie 19, 2014 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 19, 2014 L-am gasit de curand, are f. multe filme (inclusiv destul de noi) subtitrate in romana (mai mult ma intereseaza filmele decat subtitrarea), dar nu stiu daca este "safe". Aveti idee? Aici este: http://www.filmenoua.com/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Noiembrie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2014 Ce numesti safe? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2014 ML, nu l-am incercat. noi folosim filmehd.net, sau popcorn time. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Noiembrie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2014 (editat) Ce numesti safe?Adica sa nu-ti vina politia la usa ca ai incalcat legile copyright-ului. Cred ca la asta se refera si nu la faptul ca poate lua un bug de pe site. Editat de Noiembrie 19, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2014 Politia daca e sa vina, vine la usa site-ului nu la usa userului.Daca serverul nu se afla in Romania (cum e cazul la majoritatea site-urilor de genul asta) prinde-i orbul scoate-i ochii. Nu ar vea de ce sa nu fie safe. Dupa ce dai play la film, spectatorul este trimis automat catre Superweb - gazda -.Acolo trimit multe site-uri de profil. Ca de exemplu 990 - eu pe asta il folosesc ca prima optiune, apoi vin cele spuse de rox. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Noiembrie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2014 Si eu folosesc mai multe siteuri, doar pt vizionare online, nu download. Asa ca politia nu are de ce veni la mine, eventual merge la cei care pun filmele pe net :-) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2014 ML se refera la virusi totusi, cred eu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Noiembrie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2014 Politia daca e sa vina, vine la usa site-ului nu la usa userului.Daca serverul nu se afla in Romania (cum e cazul la majoritatea site-urilor de genul asta) prinde-i orbul scoate-i ochii. Nu ar vea de ce sa nu fie safe. Dupa ce dai play la film, spectatorul este trimis automat catre Superweb - gazda -.Acolo trimit multe site-uri de profil. Ca de exemplu 990 - eu pe asta il folosesc ca prima optiune, apoi vin cele spuse de rox.Poate in Romania. Aici nu e asa. Eu am un soft care nu imi permite sa vad filme daca site-ul respectiv nu are copyright. Noi sintem foarte atenti cu chestiile astea. Am sa intru de acasa pe site-turile puse de voi sa vad daca reusesc sa vad ceva. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Noiembrie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2014 Cititi va rog despre Popcorn, ca tot a fost mentionat. Eu va dau numai un citat: However, watching a movie through Popcorn Time is stealing copyrighted material, and there's always the possibility of jail time, felony charges and a $250,000 fine. si articolul http://www.huffingtonpost.com/2014/03/12/popcorn-time-movies_n_4943351.html Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Noiembrie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2014 ML am incercat sa intru pe acel site si nu pot. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.