linasobolina Publicat Noiembrie 20, 2014 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 20, 2014 Buna fetelor, oare si anul acesta vom avea SS? A fost o experienta frumoasa si emotionanta pe care as vrea sa o retraiesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ni-na Postat Noiembrie 20, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2014 Si eu,daca nu exista SS,eu nu mai simt bucuria Craciunului. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela77O Postat Noiembrie 20, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2014 o asteptam pe Buflea,mama SS-ului de pe DC! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buflea Postat Noiembrie 20, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2014 Cred ca e cam tarziu acum. In plus, mi-e greu sa il gestionez anul asta ca accesez DC-ul mai mult de pe telefon ... Daca doreste altcineva, cu drag predau shtafeta :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela77O Postat Noiembrie 20, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2014 nu cred ca ne abandonezi! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.