Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Abjectul Badea

Recommended Posts

• Administrators

Poate credeti ca nu avea rost sa scriu un topic pe DC despre acest abject insa m-am gandit ca e bine sa ne uitam din cand in cand la gunoaie pentru a nu uita de prezenta lor in sicietatea romaneasca si pentru a ne minuna si scandaliza ca asa ceva poate inca exista....

de citit

http://www.gandul.info/puterea-gandului/iohannis-carmen-burjuia-demascata-13615413

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ha, ha, ha, Mirela!

Nu are dex-ul injurii potrivite si nici eu imaginatie pentru a descrie scarba profunda pe care mi-o face acest personaj. Golul pe care il simt cand mi se amintese de mizera lui existenta cazuta in patima cultului personalitatii (auto).

Se venereaza excesiv, isi arata muschii si patratelele pe blogul personal, crede despre el inususi ca este un mare pamfletar cand de fapt este un biet flasnetar. 

O biata paiata fara repere si fara morala.

On topic: povestea e inca un exemplu de manipulare marca Gandul.

In fapt, l- am ascultat pe Badea, deci ii cunosc afirmatiile. Si l- a inclus pe CTP, mistoul s- a facut si la adresa CTP- ului cu titlu de comparatie, care desi cu bani ( bogat), foloseste o rabla de masina...De fapt erau vizati jurnalistii care si- au pus condeiele in miscare, grabiti tare, ca sa aduca ode primei doamne. Apoi, apoi mai e ceva intre grupul asta Intact si Mediapro, Gandul, Hotnews, Evz etc...primii fiind nemultumiti pt ca cica si- ar achita darile la stat, iar restul...ba( u) !

Badea este cam tot ce zice Viviana, i s-au urcat succesurile la cap, dar povestea asta nu e deloc precum o spune CTP- ul.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...