Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• Administrators

Eu ce am vazut la magazinele romanesti online - mi s-a parut o pacaleala. Doar produsele care nu se vand, au niste reduceri, in rest e mai ieftin sa le iei din afara tarii cu tot cu reducerea lor.

Si in stil romanesc, unele magazine au black Friday cate 7 zile [:-)))]

Distribuie pe alte site-uri

Eu am comandat de pe online... dar nu ca era BF... ci din jucariile pregatite de mosu pentru craciun.

Pe elefant de exemplu... m-am uitat la lego... Erau un pic reduse dar nu cat spuneau ei acolo. De exemplu eu am luat un lego cu 110. Ei spuneau acum ca este 100, redus de la 120... deci reducere 17-18% cat vine... Nu e chiar asa.

Si colegii s-au uitat pe la electronice, electrocasnice si situatia era cam la fel. Erau un pic reduse fata de pretul normal... caci oricum pretul de plecare era umflat.

Deci reduceri erau undeva 5-10%.

Aseara am avut nevoie sa intru repede repede in cora... trecand pe langa altex m-am ingrozit ce era in magazin. Poate acolo au fost mai multe chilipiruri... sau poate fiind in magazin cazi mai repede ispitei.

eu am intrat la emag pe site sa-mi iau un multicoker. Si l-am luat, cu reducere de 180 ron.

ma suna sora-mea ca e plecata si nu acceseaza netul, sa ma roage sa-I iau o tableta Samsung. Am luat-o cu reducere de 150 lei.

si mi-am luat si eu una Asus, cu reducere de 200 lei.

apoi am luat 2 seturi cadou ( sandwici maker+cafetiera+storcator electric de citrice), la reducere, numai bune de dat cadou de sarbatori.

Si fiincda mi s-a rupt masa de calcat, mi-am luat una din lemn, pe care am vazut-o la carre4 la pret dublu. Plus ca mi-o adduce curierul acasa, n-o mai car prin magazine.

Iata ce de cumparaturi am facut la prima mea vinere neagra. Livrarea va fi maine sau luni.

Cel mai mult ma bucur de multicoker, o sa-l pun zilnic la treaba.

Erau promotii bune la televizoare, insa noi nu folosim tv decat pt wii si putin pt desene. Filme, stiri vad on-line.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...