Vicky1230 Publicat Noiembrie 25, 2014 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 25, 2014 Buna ziua! Sunt noua pe aici.Bine v-am gasit:)Am vazut ca s-a mai vorbit despre acest subiect insa acum ceva ani...In toamna trebuie sa megem la gradi..tati vrea la gradi gemana de stat(dar e discutabil)ca se trage din neam de nemti(dar de departe sa zic asa, bunicul lui fiind doar jumate neamt Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
astridhappy Postat Noiembrie 26, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2014 Nu stiu cum este la gradinita germana, dar daca stai pe undeva in sectorul 3 sau ai serviciul in zona ai putea incerca la gradinita Puiutul Pufos . Nu numai ca personalul este minunat si conditiile pe care le creaza dezvoltarii copiilor sunt deosebite, dar acolo se face germana optional (cred ca stii, ca nu sunt multe in Bucuresti) iar profesoara este exceptionala. Pitica mea a avut 2 baietei gemeni cu mama nemtoaica, care au facut 3 ani cu doamna, inainte de a-i da la scoala germana. De stat nu stiu, dar asta nu inseamna ca nu sunt.. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackgirl0 Postat Decembrie 1, 2014 Raport Distribuie Postat Decembrie 1, 2014 Cu gradi de germana de stat lucrurile stau asa: dupa ce dai din coate din primavara ca sa ajungi la una din gradinitele de profil din oras, dupa 2 ani iti dai seama ca ai un copil perfect fericit, care se joaca, rade, doarme cu ceilalti copii, cu nenumarate educatoare (caci fiind rare si subplatite educatoarele de profil pleaca rapid la gradi private), dar care stie germana fix programul de la serbare. :(( Deci daca vreti germana la nivel decent, ori meditatii in particular de 2-3 ori pe saptamana, ori gradi privata. La anul voi plange, caci noua ne trebuie after sau bona doxa in germana (nimeni din familie nu vb germana). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.