Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Poale-n brau - retete si sfaturi pretioase - help

Recommended Posts

• Administrators

Fetelor, m-a lovit brusc un dor de placinte Poale-n brau (dupa ce am citit acest articol superb: Memorii afective: sau de ce prefer placintele poale-n brau ale bunicii - langustei din restaurantul parizian)

Asadar, sunt in cautare de retete de Poale-n Brau. Va rog mult moldovence gospodina, ajutati-ma.

Am niste musafiri belgieni in weekend si vreau sa ii dau gata.

[bib] [biz] [help]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Prefer placintele , imi amintesc de copilarie si  " de acasa" , dar nici langusta nu-i rea .

Eu poalele-n brau le fac numai cand primesc branza de vaci de acasa . Nu am incercat si nici nu ma intereseaza sa le umplu cu altceva .O reteta speciala nu am , le fac din amintiri , cel mai important e ca aluatul sa fie moale si sa contina un pic de grasime macar , unt sau ulei si sa lasi placintele sa creasca si in tava un pic . Branza daca este moale , pe langa oua , mirodenii si zahar se mai adauga si gris sau o lingura de faina , altfel poate sa o gasesti in tava .

Sunt multe bloguri cu retete , parcape blogul unei pensiuni din Sucevita am vazut o reteta buna.

Deci : aluat moale , sa creasca bine , compozitia de branza sa fie dulce , aromata si un pic de gris sau faina , lasat la crescut in tava.

Cheese buns , asa le spun cei de aici . Prietenele copilei cer si la pachet .

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...