Administrators redactor Publicat Noiembrie 27, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 27, 2014 Fetelor, m-a lovit brusc un dor de placinte Poale-n brau (dupa ce am citit acest articol superb: Memorii afective: sau de ce prefer placintele poale-n brau ale bunicii - langustei din restaurantul parizian) Asadar, sunt in cautare de retete de Poale-n Brau. Va rog mult moldovence gospodina, ajutati-ma. Am niste musafiri belgieni in weekend si vreau sa ii dau gata. [bib] [biz] [help] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Postat Noiembrie 27, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2014 Prefer placintele , imi amintesc de copilarie si " de acasa" , dar nici langusta nu-i rea .Eu poalele-n brau le fac numai cand primesc branza de vaci de acasa . Nu am incercat si nici nu ma intereseaza sa le umplu cu altceva .O reteta speciala nu am , le fac din amintiri , cel mai important e ca aluatul sa fie moale si sa contina un pic de grasime macar , unt sau ulei si sa lasi placintele sa creasca si in tava un pic . Branza daca este moale , pe langa oua , mirodenii si zahar se mai adauga si gris sau o lingura de faina , altfel poate sa o gasesti in tava .Sunt multe bloguri cu retete , parcape blogul unei pensiuni din Sucevita am vazut o reteta buna.Deci : aluat moale , sa creasca bine , compozitia de branza sa fie dulce , aromata si un pic de gris sau faina , lasat la crescut in tava. Cheese buns , asa le spun cei de aici . Prietenele copilei cer si la pachet . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Noiembrie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2014 mi se par foarte gustoase cele facute cu aluat asemanator cu cel de cozonac.din pacate, nu stiu reteta. le facea socrul meu, moldovean get-beget, erau specialitatea lui culinara. in compozitia de branza stiu ca punea stafide, coaja rasa de lamaie si esenta de rom. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Postat Noiembrie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2014 Mie nu imi plac cu stafide . Eu sunt un pic curioasa cum le serviti . la micul dejun sau la ceaiul de la ora 5 . Banuiesc ca nu ca desert. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.