Administrators redactor Publicat Decembrie 4, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Decembrie 4, 2014 Nume de copii pentru copilasii nascuti iarna Daca esti insarcinata si astepti un copil in decembrie, ianuarie sau februarie, de ce sa nu platesti [flo2] un tribut pentru sezonul rece cu un nume tematic? Iata cateva sugestii de nume de iarna pentru copii. Speram sa iti placa sau te inspire. [flo2] http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/bebe-iarna-mare.jpg Ce alte nume ai mai adauga la lista noastra de sugestii? [dc] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simonna Postat Decembrie 21, 2014 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2014 Noel, pe bune? Domnul Noel Popescu, noul profesor... LOLL-ai uitat pe Cristian.Simonna Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha05 Postat Ianuarie 7, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2015 Eu prefer numele sfintilor din perioada asta, ca sunt destui si suna bine! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adina89 Postat Ianuarie 7, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2015 Sunt de acord cu Miha.Sunt mult mai frumoase nume de Sfinți in aceasta perioada.De acolo mi-a placut Natalia doar iar de baiat nici unul.Si sincer eu si daca as avea copil in aceasta perioada i-as pune numele meu preferat.Nu m-as lega de asta.Copilasul acela va purta toata viata acel nume nu numai iarna,un anotimp. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.