Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Administrators
Postat

Pentru toti cei care sa incapataneaza sa creada in casnicii fericite care dureaza, pentru toate acelea dintre voi care ati lua-o de la capat, pe acelasi drum ... tot cu el ... ce inseamna, in cuvintele voastre sa fii o nevasta fericita?

Cum definiti aceasta stare?

De ce esti tu - o sotie fericita?

sinceritatea voastra este apreciata [:I]

Postat

Sunt o sotie fericita pentru ca stiu ca orice s-ar intampla am un sprijin,pentru ca(asa cum ii spun si sotului) doar langa el simt ca pot face orice. Sunt fericita ca am gasit fiinta calda in fata careia imi pot perinda sufletul gol fara nici o jena,fara teama ca voi fi judecata sau pusa la zid.Sunt fericita ca el e singura persoana in fata careia pot fi eu,ca ma cunoaste si stie cand sa ma rasfete,cand sa ma impinga de la spate,cand sa ma contrazica si cand sa ma faca sa rad.Ma face sa imi ies din pepeni cand "uita" vreo zi importanta sau faptul ca e meticulos in tot ce face,dar,zau ca nu l-as schimba pe nici un alt mascul feroce decupat din reviste.

Sunt fericita ca e,ca sunt,ca suntem!

Postat

pentru ca am credinta, sunt iubita si iubesc!

OOo ...michelle,imi pare rau dar chiar nu cred ca credinta te poate face o sotie fericita.

Ba din contra as apune,dogmele religioase te pot aduce in postura de femeia nefericita,ce.si imparte viata cu o persoana pentrui care nu simte nimic,sau cu o persoana ce o persecuta,sau cu o persoana ce o minimalizeaza...etc.

Sigur ca in cazul tau unde totul rezoneaza si se completeaza ,cred ca poti spune despre credinta...alte femei ins anu.

Eu habar n-am sa spun ce ma face...dar sunt fericita!

Postat

OOo ...michelle,imi pare rau dar chiar nu cred ca credinta te poate face o sotie fericita.

Ba din contra as apune,dogmele religioase te pot aduce in postura de femeia nefericita,ce.si imparte viata cu o persoana pentrui care nu simte nimic,sau cu o persoana ce o persecuta,sau cu o persoana ce o minimalizeaza...etc.

Sigur ca in cazul tau unde totul rezoneaza si se completeaza ,cred ca poti spune despre credinta...alte femei ins anu.

Eu habar n-am sa spun ce ma face...dar sunt fericita!

credinta e una, religia e alta...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...