Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bobocei de Octombrie 2014 - Capitolul 2

Recommended Posts

• Răspunsuri 256
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

La multi ani(tot cu intarziere) pt Stefania si Stefani dc mai sunt printre bebei!Si pe al nostru bebe il cheama si Stefan (asta a fost surpriza sotului,spre disperarea mea,dar asta e...acum nu mai avem ce face si oricum dc il numeam David cum doream eu,nu avea nicio zi reprezentativa de sarbatorit! :) ) Eu m-am simtit foarte bine de sarbatori,m-am odihnit mai mult ca niciodata (nici gravida si nici dupa ce am nascut nu am mai avut o zi in care sa dorm pana la 11). Am stat numai cu bebe zilele astea,mai putin a 2 a seara de Craciun pt ca am fost la o petrecere!

Bebe doarme fff mult noaptea de la o vreme...spre fericirea mea.Se culca pe la 10.30 se trezeste pe la 2 sa pape si apoi la 6.30-7.00 cand plec eu la job.Dupa aceea doarme iar pana la 11-12.

Azi l-am cantarit si masurat: cred ca trb sa intre "la cura" pt ca are 6.500 g si 65 cm la 2 luni si 3 sapt.

Cu sotul sunt in aceeasi situatie,dar asta nu m-a facut sa fiu trista de sarbatori ci a trebuit sa ma prefac peste tot ca totul este ok intre noi.Si mai ales cand sunt cu bebe,pt ca simte tot!

Vacanta pt mine s-a terminat,maine merg la munca!

Va pup mamici si bebici sa aveti zile frumoase in continuare

Distribuie pe alte site-uri

• Administrators

La Multi Ani ptr Stefan Ellennas! sa fie sanatos fiindca asta e cel mai important. Daca te putem ajuta cu ceva suntem aici, doar spune-ne, e greu sa pastrezi totul in tine si nici nu e bine deloc!

Ai maaare noroc ca doarme bine, sper sa o tina tot asa!!!

La multi ani cu intarziere de Sf. Stefan pt voi si pt boboceii vostri scumpi.

Si la noi a venut cred puseul de 3 luni, ziua mananca si din ora in ora, si se agita la titi, da cu manuta in ea, mai tipa la ea cand o scapa, e o fericire, mi le-a ros de nu mai pot...vorba Andei, sper ca nu mai e mult si trece. Din ce am citit e cel mai greu puseu pt cele care alaptam, pt ca vor sa suga mai mult, par nemltumiti, par ca nu se saturs si xa nu mai ai lapte, dar e numai o impresie cica, trb sa rezistam impulsului de a da lapte praf, ca doar lapticul din titi nu dispare asa, din contra, suge mai mult, se face mai mult.

Mytzy, daca ne citesti, stiu ca tu comandai pe amazon parca...cum se procedeaza?

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...