Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Elicopterul SMURD si copiii ramasi singuri pe lume

Recommended Posts

Citesc cu multa durere ca a mai picat un elicopter cu oameni destoinici. Oameni care isi dadeau viatza pentru altii oricand. Cu durere vad ca iar poate au avut zile dar incompetenta unora le-a omorat si ultima sansa la viatza.

Dar cel mai dureros lucru pe care il citesc e ca in urma mamelor astea exceptionale raman pe lume doi copii singuri singurei (fara mama si fara tata). Doctoritza era mama singura, iar sotul si tatal copilului asistentei murise cu ceva ani in urma.

Daca asta e chiar adevarat ma intreb ce se va intampla cu acesti copii? Cine va avea grija de ei? 

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

accidente se intampla....om vedea de ce a picat elicopterul.....imaginea cu ISU vaslind sa ajunga la locul accidentului e de neimaginat intr-o tara care pretinde ca are servicii de urgenta. 

Mie tot la copiii aia mi-e gandul...pentru ca stim si cum sunt si serviciile de protectie a copilului nu numai cele de interventii in caz de urgenta.

Pai atunci, dupa ce ne revoltam, sa admitem (nu sa ne impacam cu ideea...) ca, in conditiile actuale, nu se poate face mai mult.

Acest ISU functioneaza cel mai bine pe hartii, inclusiv pe statele de plata. Am vazut actiuni reusite a acestui organ cu prilejul scoaterii unui caine cazut in canal si a unui cal sub care s-a rupt gheata. Daca insa vine vorba de vieti omenesti, ca sunt in paduri prin apuseni sau in lacuri la Constanta, nu salveaza pe nimeni.

Este un fapt, se va repeta ori de cate ori va dori destinul unor oameni.

PS: la locul prabusirii elicopterului primii se pare (dupa cum ziceau aseara la tv) ca au ajuns niste pescari. Varianta de balta a satenilor din Apuseni...

Dar putem admite si ca daca numai o catime din banii furati din tara asta ar fi ajuns la ISU lucrurile ar fi stat altfel? Oamenii sunt buni, dar le lipsesc mijloacele, am vazut (intamplator) o alarma de incendiu la o cazarma, oamnenilor alora nu le-a luat un minut ca sa fie in masina, gata de plecare... Dar daca masina face pana ca nu au bani sa schimbe cauciucurile si rezervorul are numai zoaie de motorina, daca le mai curge si furtunul.... 

Daca salvatorii de pe lac aveau sonare (1000 Euro / buc) la barci, daca aveau motoare functionale... daca...

E trist...

Ei sunt eroii nostri necunoscuti... Nimeni nu-i pomeneste, decat atunci cand au parte de o moarte senzationala, demna de "breaking news". Ei gonesc atunci cand pe noi ne doare, ei nu au somn, ca sa putem noi dormi, ei isi lasa acasa copii ca sa vina la ai nostri, sa-i repare. Si copiii lor nu vor inceta sa-i astepte. Sa se intrebe de ce...

Editat de

io i-as propune lu' mister Arafat sa faca o procdura clara frate in care sa includa fortele locale: pescari, padurari, chestii de astea.

Pana la urma nu trebuie sa investeasca nimik local, ci oamenii aia sa gandeasca ceva cum naiba sa tina urma cu localnicii, cei care stiu si sa ii foloseasca.

In mod normal toata lumea ar trebui sa aiba instruire in caz de situatie de urgenta. Cati dintre voi su instruire facuta pe bune la serviciu? Stiti, Fisele alea pe care le tot semnam...

Ar trebui sa fie facute simulari, teste de verificare a cunostintelor...

Pe de alta parte nu poti sa te bazezi pe civili, oricat de bine pregatiti ar fi, ei pot sa fie la fata locului sau nu...

Dar instruirea de baza pentru populatie se poate face...

mie nu mi se pare ca a fost o lipsa de dotari materiale , pana la urma au gasit si sonare si barci si alte minuni.

Dar le-a trebuit vreo 45 de minute sa ajunga, s-au scarpinat in cap ce sa faca etc etc.

Ca si in Apuseni romanul de rand pare mai cu minte si mai organizat decat ISU asta . Atata amatorism nici nu-ti vine sa crezi ca exista.

Eu cred ca trebuie sa ne revoltam pe situatiile astea nu sa tacem. Sa ai un sistem de proceduri clar si precis, cu responsabilitati clare probabil ca te costa ceva dar nu cat te costa un elicopter pierdut , 4 vieti curmate si o multime de alte vieti distruse de tragedie.

Astia nici nu stiu ora exacta la care s-a anuntat accidentul...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...