Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Atentie, posta romana!

Recommended Posts

Deschid azi un subiect de avertizare: faceti reclamatii de cate ori va dispar colete trimise din alta tara spre Romania! Din momentul in care acele colete ajung pe teritoriul minunatei noastre tari, orice e posibil, chiar si furtul unor medicamente! Medicamente pt o persoana f bolnava! Medicamente declarate, inscrise pe declaratia vamala! 

Nu stiu daca acei functionari (sau ce-or fi ei) care lucreaza la posta si care fura colete chiar au nevoie de acele medicamente, dar profit de acest forum ca sa-i lamuresc: acele medicamente sunt pentru alinarea durerilor provocate de-o boala crancena!

Voi ce credeti, exista macar o sansa sa dispara vreodata hotia din Romania?

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 244
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Pai si reclamatia unde trebuie facuta?

Si mie mi s-a intimplat sa imi dispara un plic (de ala cu bule ,mare ,format A4)desi din Germania plecase,il urmarisem pe net pina in Romania si acolo...zona crepusculara.Era pentru o doamna d epe forum...

Eu imi amintesc ca la posta mi.au spus clar ca in Romania a disparut!E drept ca vina mea a fost poate sa nu fac asigurare...insa puii mei...chiar facem asigurare si la un plic?

Deci unde trebuie facuta reclamatia?

Dana, aici: http://www.posta-romana.ro/posta-romana/suport/reclamatii/reclamatii.html

Si oriunde e posibil. Trebuie trase semnale de alarma! 

Am facut reclamatii peste reclamatii, am completat formulare de-a gata, am trimis mailuri, am primit raspunsuri gretos de politicoase. Am urmarit coletele (ca-s doua) de la oficiul postal pana la iesirea din tara (ha, a durat o singura zi!), apoi, timp de 12 zile - niciun semn! Iesite din strainezia, urcate in avion si pauza! Cred ca timp de 12 zile avionul cu pricina a facut inconjurul pamantului de 3 ori! Eu traiesc intr-o tara europeana, nu-s nici in Papua, nici in Australia, niciun avion nu face 12!!! zile pana la Bucuresti :) 

Explicatia e una singura: cineva a vrut sa profite de perioada sarbatorilor :( de fapt, aiurea, ce sarbatori, ca eu am expediat coletele pe 11 decembrie...

Dupa 12 zile de la iesirea din strainezia, au aparut din nou in sistemul informatic. Si apoi au disparut in neant.

Eu inteleg, in Ro sunt salarii mici, lume multa, job-uri putine, oamenii au copii de crescut si tinut in facultati particulare, au rate la banci (ca si masinile noi parcate in fata blocurilor trebuie platite). Si mai inteleg si ca hotia e o traditie :( Dar m-am saturat sa accept asa ceva!

Evident, nu am energie de risipit in cautat hotul si nici n-ar fi legal sa-i tai mana cu care fura, daaaaaar... poate citeste pe-aici, nu se stie. Ii doresc sa nu aiba niciodata nevoie de medicamentele pe care le-a furat!

Si da, am asigurare, de atatia ani am invatat sa nu mai trimit nici macar un varf de ac fara asigurare. Ce ma deranjeaza e lipsa de bun simt, necinstea, delasarea si toate celelalte "calitati" ale unor oameni care nu pot trai fara sa fure!

Si m-as bucura sa aflu ca acum, intr-un an, in 10, hotii vor avea macar frica, daca nu constiinta.

Cand am votat, la asta m-am gandit, ca legile vor exista si ca sa fie respectate, nu doar de forma!

sunt foarte scumpe international.

Pana acum nu cred sa fi facut apel la servicii private de livrare. Da, sunt scumpe. 

Marius, si atunci, daca toata lumea din afara foloseste doar servicii private, posta romana de ce mai exista si plateste salarii? Propun sa fie desfiintata, macar stim ca asa cleptomanii nu vor mai fi tentati, poate se si vindeca de la sine :)

eu nu pot sa inteleg ce "jeg" de om poate fi ala care fura medicamentele destinate unui bolnav...o putea sa doarma linistit noaptea, stiind ca a facut ce-a facut ?

glicina, la atlassib pe site am gasit urmatoarele tarife :

http://www.postaatlassib.ro/servicii/international/

cat te-a costat expedierea cu posta romana ? cat au costat medicamentele trimise ? cat te-a costat asigurarea pentru expedierea acestora ? iti recuperezi paguba prin asigurare ? partial sau integral ?

una peste alta, e mai ieftin sau mai scump cu atlassib, fata de posta romana ?

Editat de

E mai scump cu atlasib pentru ca trebuie sa socotesti si drumul pina la sediul lor.Nu in orice oras exista sediul de coletarie Atlassib.

Eu de exemplu trebuie sa merg 120-130 km dus intors s atrimit ceva...si chiar daca la pachet ies mai ieftin sa spun...mi-e peste  mina.

Repet,transporturile particulare NU ar trebui sa fie solutia,ci doar o alternativa!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...