Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Povestea unei reusite

Recommended Posts

As vrea sa spun si eu povestea mea ca sa dau speranta aspirantelor la bebe ca se poate. Povestea mea a inceput cu o sarcina fericita dusa la capat cu bine. Dupa care ne-am dorit si al 2-lea copil perfect, doar ca acesta s-a lasat asteptat.

Am ramas insarcinata de 2 ori si de ambele dati am pierdut sarcina, la cea de a 2-a rupandu-se membrabele la 4 luni din cauze necunoscute si uite asa am ajuns in pragul disperarii. Au urmat luni de chin, plansete, analize, vizite la doctori, psihologi si manastiri. Din pacate chinurile psihice s-au dublat si cu o conditie medicala nu foarte fericita, in sensul ca dupa o histeroscopie s-a constatat ca peretii uterului erau lipiti, asa ca dupa ce s-a inlaturat si problema aceasta copilasul mult dorit se lasa inca asteptat. Si in acel moment am simtit ca numai Dumnezeu ma poate ajuta sa raman insarcinata din nou si sa duc cu bine o sarcina. Si uite asa am ajuns la mai multi preoti, mai cu har si mai fara si am facut ce am crezut eu de cuviinta ca este mai bine: am tinut post total 40 zile, timp in care am citit acatiste si am sfintit casa de 3 ori (asa m-a sfatuit Parintele Ioan de la Sf. Spiridon Vechi). Dar, fiind acolo la biserica cineva mi-a spus ca daca vreau sa mai fac copii sa merg la biserica Radu Voda cu ulei si sa ma rog la Sf. Nectarie. Este greu de explicat cum, dar am simtit ca asta ma va ajuta cu adevarat. Am fost la biserica respectiva cu tot cu sticluta de ulei si cand am ajuns ma uitam cu sticluta de ulei in mana si nu stiam ce sa fac. Un preot de acolo mi-a turnat uleiul intr-o cristelnita cu ulei sfintit si mi-a umplut-o cu acest ulei cu care m-a sfatuit sa ma ung in fiecare zi pret de 40 zile si in tot in acest timp sa citesc Acatistul Sf. Nectarie si sa imi fac mie o promisiune. Am promis ca in semn de multumire voi spune mai departe povestea mea si asta fac acum. Acum am o sarcina avansata cu gemeni si Doamne ajuta sarcina merge bine. Mesajul meu este simplu: se poate, dar pentru a obtine orice in viata trebuie sa faci si niste sacrificii. Cereti ajutor Sf. Nectarie cum stiti voi mai bine si sunt sigura ca va va asculta rugile pana la urma si veti avea o poveste cu final fericit.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Draga mea,

M-a bucurat nespus mesajul tau.

Este o lectie pentru noi toti sa putem sa ne lasam in grija lui Dumnezeu caci multe nu sunt in puterile noastre sa le infaptuim...de fapt toate ne sunt ingaduite de bunul Dumnezeu - bune si rele. 

Sa iti ajute bunul Dumnezeu mai departe sa ai o sarcina usoara si frumoasa, si copilasi sanatosi.

Slava Domnului pentru rugaciunea sfantului Nectarie, pentru asa o minunatie!

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...