Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

In vacanta cu prietenii

Recommended Posts

De obicei ,copilul meu isi mai ia o prietena fie ca mergem la patinoar , piscina , castele , sau excursii de o zi . Nu de fiecare data dar mai ales in vacantele intertrimestriale sau de iarna .

De altfel cand esti cu prietenii e mult mai distractiv decat atunci cand esti numai cu parintii , asa ca ne-am gandit sa o invitam si pe prietena ei in vacanta de vara .

Voi mergeti in vacanta cu prietenii copiilor , cum va organizati ? Ati intampinat probleme ? As vrea sa stii niste pareri inainte de a lua o decizie .

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• Administrators

Da, este super, NOi am fost in ultimii 4 ani mereu in vacanta cu prietenii copilului - pentru ca am avut grija sa socializam si sa ne imprietenim cu parintii prietenilor copilului ... si a iesit super super.

Noi suntem genul de parinti care ne simtim bine cand copilul are si el super fun - asa ca am avut grija sa avem si noi. [flo2]

Eu nu mi-as lua aceasta responsabilitate in vacanta, dar depinde mult ce varsta are copilul. Daca vorbim de un copil pana in 10 ani as adresa invitatia si parintilor, daca copilul este mai mare as alege o destinatie care sa nu-mi dea mari batai de cap.

Nu pot sa invit si parintii , au alte planuri , poate nu se potriveste perioada de concediu .

In plus ei mai au 2 copii .

Despre ce fel de responsabilitati crezi ca e vorba?

Editat de

Se pot intampla multe accidente stupide............depinde ce relatie ai si cu parintii copilului. De asemenea depinde si distanta si timpul in care pot ajunge parintii in cazul in care se intampla ceva neprevazut. Eu am plecat de mai multe ori in vacanta ( la mare si la munte) cu nepoata mea, desi o cunosteam foarte bine, stiam ce ii place sa faca, sa manance, la ce e alergica de ex., tot aveam un pic emotii. Din punctul meu de vedere e diferit sa ai grija de un copil cateva ore la cinema, in parc sau la un loc de joaca comparativ cu o vacanta. Daca i se face dor de parinti ?:)))))

E frumos, e fun, e nemaipomenit doar cand totul se termina cu bine.

La cea mai mica problema nu mai fun deloc.

Prefer sa merg si cu parintii prietenilor favoriti. Noi cu noi (adultii), ei cu ei (copiii) si totul e ok.

Am avut ocazia sa merg doar cu copii, in afara de ai mei, a fost totul in regula, dar nu m-am simtit chiar confortabil.

Pt.copilul tau merita sa faci orice iti sta in puteri.Iar daca el se simte bine cu prieteni inseamna ca si mamica lui se simte bine pe langa el.Acolo unde ai grija de un copil,poti avea inca de unul.Fericirea lui e tot ce conteaza in viata pt.tine.El nu va uita niciodata ceea ce ai facut pt.el si te va aprecia mai ales daca e destul de măricel sa conștientizeze situatia.

Sigur, e minunat sa facem totul pentru fun-ul copilului, insa mie mi se pare o responsabilitate imensa sa pleci si cu prietenul copilului, fara sa fie si parintii lui cu noi. Mie mi s-a intamplat un incident, adica asta vara am plecat cu sotul, cei doi baieti si un prieten al copilului mai mare, la munte intr-un weekend (ceva ad-hoc, vineri pe seara...ce-ar fi sa plecam la munte, hai sa ne facem bagajele in 5 minute). Familia prietenului nu are masina si nu puteam merge cu totii. Am plecat. Totul bun, frumos, ne-am distrat.... insa pe drumul de intoarcere spre casa, pe Dealul Negru, am avut un accident cu masina...................Nu a fost vina noastra, era sa ne loveasca unul de pe contrasens, a derapat,  noroc ca am avut timp sa franam insa cel din spatele nostrum nu a putu face asta si ne-a lovit el, destul de usor dar a existat un usor impact. Sa nu mai spun ca daca sotul nu avea prezenta de spirit sa franeze ne duceam fix intr-un tir.......... Deci, nu vreau sa va spun ce a fost pe noi, pe langa socul intamplarii, ma gandeam ce mare responsabilitate mi-am luat. Deci, nu ...mai bine fiecare cu ai lui. Cum as fi explicat parintior lui, daca s-ar fi intamplat ceva grav? Cum as fi spus? Cum as fi trait eu dupa.....nu.....

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...