Administrators redactor Publicat Ianuarie 19, 2015 Administrators Raport Distribuie Publicat Ianuarie 19, 2015 Da e cea mai albastra zi de luni a anului ... insa va propun niste strategii super eficiente de invins albastreala acestei zile :)) Pe care o adoptati?Mai merge si o baie cu spuma si sampanie stiu - dar ce alte idei mai aveti? [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marina Postat Ianuarie 19, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2015 Shopping Mirela, cea mai buna:) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyanaM Postat Ianuarie 19, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2015 Cu toate ca e cea mai albastra zi de luni a anului mie mi-a fost foarte bine pana acum. Dar ar merge o sedinta de shopping. Asta e cea mai buna reteta sa uiti de multe. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Ianuarie 19, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2015 Nu stiu, eu nu am nici o problema cu acesta zi si nici n-am avut vreodata? E o moda acum precum cu black Friday? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Ianuarie 19, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2015 Deci ma pregatesc sa imi cumpar niste ciocolata decadenta. In plus, dau o raita pe magazinele virtuale - sa vad ce reduceri si noutati mai sunt.Daca tot trebuie sa facem ceva :))) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marina Postat Ianuarie 19, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2015 A naibii ghinion cum m-a prins pe mine ziua asta albastra in Paris. E drept doar in aeroport dar macar e terminalul bun:) ala cu magazine Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Ianuarie 19, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2015 Deci ma pregatesc sa imi cumpar niste ciocolata decadenta. In plus, dau o raita pe magazinele virtuale - sa vad ce reduceri si noutati mai sunt.Daca tot trebuie sa facem ceva :)))La noi inca sint reduceri faine. Mi-am cumparat de curind un portofel super fain, care costa 29 de lire cu 9 lire si o esarfa care costa 19 lire cu 5 lire, de la Moonson. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Postat Ianuarie 19, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2015 Eu mai am si cate o miercure albastra sau joi , depinde . Cel mai mult ma ajuta sa stau conectata , sa vorbesc la telefon cu cineva din familie , daca altfel nu se poate , imi gasesc pe cineva si invit la o cafea , nu lipseste ceva decadent , of course , si imi cumpar multe flori, flori prin toate vazele dar mai ales in baie .La mine shoppingul nu functioneaza , mai mult ma depreseaza. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Postat Ianuarie 19, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2015 La noi inca sint reduceri faine. Mi-am cumparat de curind un portofel super fain, care costa 29 de lire cu 9 lire si o esarfa care costa 19 lire cu 5 lire, de la Moonson. Si mie imi plac la nebunie rochiile de la Monsoon. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Ianuarie 19, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2015 voi fetele din UK folositi vreodata asos.com? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.