Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Declaratie istorica

Recommended Posts

Papa Francis a facut un pas urias pentru catolicism declarand ca : Oamenii nu trebuie sa se inmulteasca precum iepurii si ca Dumnezeu a creat metode de responsabilizare si control al nasterilor.

Reprezinta declaratia sa un ecou la conditiile sociale in care au ajuns oamenii sa traiasca . Se face cumva Biserica Catolica responsabila de natalitatea scapata de sub control in tarile din Asia si Africa .

Ceea ce Papa incearca acum sa dreaga  a avut si inca are efecte devastatoare . Multi credinciosi catolici infectati cu hiv nu au folosit condomul deoarece este privit ca o masura de contraceptie .Mai este ceva de reparat , va putea Papa prin influenta pe care o are in randul credinciosilor sa responsabilizeze lumea si sa puna capat atator drame

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Era si timpul.

Cum a fost formularea exacta? pentru ca "Dumnezeu a creat metode de responsabilizare si control al nasterilor" poate -pentru unii- sugera, desigur, abstinenta...

Tampenia asta cu intezicerea contraceptiei reprezinta, dupa mine, inputul uman in religie, la fel de distructiv ca si virginele promise musulmanilor care fac martiriu pentru jihad.

Cum a fost formularea exacta? pentru ca "Dumnezeu a creat metode de responsabilizare si control al nasterilor" poate -pentru unii- sugera, desigur, abstinenta...

Pai tu la ce te gandesti? [:D]

Ca doar n-o sugera "Dumnezeu v-a dat prezervativul-folositi-l!".

Dar oricum, pana la control este responsabilizarea.

Aici e de lucru...

• 2 weeks later...

Nu stiu daca m-am gândit vreo data ca o sa citesc asa cv din gura unor mame cum sa vb asa la adresa catolicilor ? Da voi cei de alte religi nu aveti oameni bolnavi de HIV care au îmbolnăvit alti oameni .... De unde ati luat-o voi pe asta ca virgula, catolici nu folosesc prezervativul sau metode contraceptive ca este interzis de biserica ? ..... Si informativa mai bine înainte sa deschideți un subiect ca acesta .... In Asia si Africa nu sunt foarte multi catolici dar foarte multi preoți catolici misionari sau dus in acele tari sa ii învețe pe oameni despre Dumnezeu si sa ii ajute financiar si spiritual deoarece in multe locuri erau vai de capul .

Descriminati oameni doar pt ca sunt de alta religie ? Ce voi sunteti mai buni de judecati? Judecati pe aia care iau îmbolnăvit pe copii cand iau vaccinat cu seringi infectate cu HIV ...

"Unii oameni cred ca - scuzati-mi expresia - pentru a fi buni catolici trebuie sa fim ca iepurii. Nu. Pentru a fi buni parinti trebuie sa fim responsabili. Asta e clar".

De la aceasta declarație ati ajuns voi ca noi catolici îmbolnăvit oameni de HIV pt ca nu ne protejam tin sa va anunt ca voi sunteti informați greșit !!!! In acesta declarație era clar ca se referea la numărul de copii nu la boli ca si preoți sunt Conștienți ca cei bolnavi trebuie sa folosească prezervativul ... Nu cred ca a ieșit un preot catolic sa spună ca e interzis ca folosim prezervativul daca suntem bolnavi domne Ferește de cv :))) . Mi se pare un subiect ne la locul lui :( sincer . Eu cred ca nu doar catolici ucid , violeaza , fura , îmbolnăvesc s.a.m.d !!! Oameni fac asta in general :( iar voi prin acest subiect îndepărtați oameni mai mult prin religie urat tare :( eu sunt catolica al meu este ortodox si fetita o sa o Botezam oriunde pt ca nu vad diferenta intre religii( diferenta o fac oameni rau intentionati ) . Cred ca toți gândim si simtim si ne rugam in acelas mod orce religie am fi ortodoxa catolica protestantanta sau mai stiu eu ce religie ... Si cu asta am încheiat si nu o sa mai scriu la acest subict pt ca nu imi place răutatea .

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...