Administrators redactor Publicat Ianuarie 25, 2015 Administrators Raport Distribuie Publicat Ianuarie 25, 2015 De careva zile am o durere ascutita intercostala extrem de suparatoare - pe partea dreapta - cand respir ma dor niște coaste Am luat ieri un Voltaren iar durerea s-a mai calmat dar de asta seara am febra ...Pffff / ce poate fi? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Postat Ianuarie 25, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2015 Poate fi fierea . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ela_04 Postat Ianuarie 25, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2015 Eu acum cativa ani am alunecat pe gheata si am cazut cam aiurea. Bineinteles ca pe moment ma si grabeam nu mi s-a parut ca ma doare cine stie ce. Dupa vreo 2 zile a inceput sa ma doara... apoi din ce in ce mai tare pana cand si daca radeam sau respiram ma durea.Pana la urma am fost si la doctor... era o coasta rupta Problema e ca nu prea am stat asa cum mi-a spus doctorul si sa sudat cam aiurea cred pt ca daca fac vreo miscare brusca simt cum ma doare si acum... si au trecut mai bine de 10 ani de atunci. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2015 Nu am cazut Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ela_04 Postat Ianuarie 25, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2015 Daca febra creste ar fi bine sa mergi la doctor. [flo2] sanatate multa! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Ianuarie 25, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2015 pneumonie sau se poate sa nu fie vreo legatura intre cele 2, sa ai o nevralgie intercostala si sa faci gripa de ex. Daca o coasta este rupta sau doar contuzionata e acelasi lucru, la fracturi nu trebuie decat sa iei medicamente ca sa nu te doara si sa faci exercitii de respiratie. nu se mai recomanda acum imobilizarea sau vreo pozitie anume. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2015 Xio, nu tusesc insa - poate fi pneumonie? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Ianuarie 26, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2015 (editat) Mirela, la pneumonie de obicei te simti f rau, sfarsita, obosita, nu ai energie. Eu am avut asta vara pneumonie. Ma duceam, luam rufele din balcon. Ma odihneam. Le impatuream, ma odihneam. Le duceam in dulap, ma odihneam. Cam asa am functionat. Cand am iesit din casa aveam senzatia ca se invarte totul cu mine. Prima faza a fost febra mare cu tuse. Apoi, abia in faza a doua a inceput durerea intercostala, tuse in continuare si febra a mai scazut. Durerea intercostala si tusea m-au tinut si dupa ce nu mai aveam febra, radiografia s-a normalizat si m-am intors la serviciu. Una din fetele mele a avut acum cativa ani pneumonie mai usoara, interstitiala. Nu a avut durere, doar febra, tuse si moleseala/oboseala. O prietena buna tot asa: febra, tuse si oboseala. Daca nu ai starea aia de rau, de sfarseala si tusea eu nu cred ca e pneumonie. Du-te la medic, totusi, ce sa zic. Sanatate multa! Editat de Ianuarie 26, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Ianuarie 26, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2015 pfff ... sa vad ce se mai intampla pana maine. Azi am luat un nurofen si nu am avut febra. Nu tusesc deloc, am pofta de mancare dar inca mai este acea durere cand respir adanc ... [ventilator] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Ianuarie 26, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2015 Stai linistita, probabil e ceva la nerv sau la un muschi si treptat va trece. La pneumonie luam antitermic la 4 ore, faceam frisoane groaznice, febra spre 40... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.