Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Interzicerea concursurilor cu plata in scoli.

Recommended Posts

Poate ati vazut stirea ca ministerul a interzis concursurile cu plata in scoli.  Din punctul meu de vedere unele erau chiar utile(Arhimede, Euclid etc.), nu doar niste foi colorate. Iar singura alternativa gratuita pe care o cunosc, Comper, are multe deficiente, cum ar fi ca subiectele se cunosc cu o seara inainte, in unele cazuri este desemnat chiar un parinte sa le printeze, unele doamne dau indicatii de rezolvare etc.

Ce ma deranjeaza cel mai tare este ca se permite in continuare perindarea prin scoala a diversilor care vand reviste, carti sau fac fotografii cu Mos Craciun. Asta nu mai deranjeaza ministerul?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nu s-au interzis concursurile, doar organizarea lor in scoli. Vei putea duce copiii la concurs dupa ce ii inscrii tu personal si se vor sustine in locatiile organizatorilor.

Nu vad legatura cu vanzatorii de diverse in scoala, la noi in scoala nu e permisa intrarea lor.

Nu s-au interzis concursurile, doar organizarea lor in scoli. Vei putea duce copiii la concurs dupa ce ii inscrii tu personal si se vor sustine in locatiile organizatorilor.

Pai, tocmai asta descurajeaza participarea. Parintele trebuie sa-si ia odorul de manuta si sa-l plimbe dintr-un colt in altul al Bucurestiului. La viitoarea etapa vom putea participa numai in factultati, cu conditia sa aiba spatiu suficient. O tampenie, caracteristica ministerului si angajatilor lor! Probabil ca nu s-a uns unde si cat trebuie.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Acele concursuri erau doar afaceri. Eu n-am primit niciodata vreo chitanta pentru banii dati. O alta problema este ca unele invatatoare obligau copiii sa participe la aceste concursuri, ceea ce nu este normal. Banuiesc ca aceste invatatoare aveau ceva interese financiare, daca ajungeau sa oblige copiii.

Pe de alta parte nu vad utila participarea unor copii de clasa I sau II -a la aceste concursuri. Sunt prea mici si cred ca-i obosim prea tare. Fiul meu (clasa a II-a) spune ca de cand a inceput scoala, vrea sa se pensioneze.

Haideti sa ne amintim perioada in care eram noi in clasa I. Cati dintre voi ati participat la vreun concurs? Nicunul, pentru ca nu existau. Mai tarziu, in gimnaziu participam la olimpiade (care erau gratuite). Si eu zic ca faceam mai multa scoala decat se face acum.

http://omul-revoltat.blogspot.ro

• 1 month later...

Eu cred ca acele concursuri le prindeau foarte bine copilasilor din cl I-IV, atata timp cat pentru ei nu exista concursuri organizate de Minister. Si ei trebuie obisnuiti cu competitia si mai ales cu atmosfera de concurs. Adevarul eu cred ca e undeva la mijloc, intre afacere - din partea organizatorilor- si beneficiu educational in lipsa ofertei oficiale in aceasta zona din partea Scolii. 

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...