Administrators Anda08 Postat Februarie 6, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2015 Ce cadou minunat Ale!! La Multi Ani sotului! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caresse Postat Februarie 6, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2015 Neata, mamici dragi si bebelusi cuminti ! La multe lunite, bebe de Bobocelu [flo2] Ale, La multi anipentru sot si sa ai o zi la fel de frumoasa cum am avut-o eu ieri [flo2] Ti-ai luat rochie? Ely, imi pare rau ca DN are mucisori, cred ca din acest motiv mananca mai dessau poate dintisori..., oricum, ai grija si de tine Anda, a mancat Sebi mai bine ?Lu mananca bine inainte de culcare si in timpul noptii bine, in rest , doar cateva gurite pe zi... De unde ai luat cartea, poti pune un link ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Februarie 6, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2015 caresse, de pe eMAG, transport gratuit http://www.emag.ro/yummy-300-de-retete-pentru-bebelusi-si-copii-laura-adamache-all978-606-93485-3-6/pd/D6WQVBBBM/?ref=autosuggest si al meu aproape la fel, ziua mai prost,dar ultimele seri/nopti mai bine Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caresse Postat Februarie 6, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2015 Anda,si tu ai luat-o cu 24 lei si transport gratuit... adica, pe alte site-uri ai un minim de 150 -200 lei pt transport gratuit?! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Februarie 6, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2015 da-trasnport gratuit - e livrat de Libris nu de eMAG. ieri am comandat-o, astept inca sa vina, stiu ca dureaza cateva zile Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caresse Postat Februarie 6, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2015 Fetele,ma ia melancolia.. am citit la mamici de sept 2015 , Anda in curând faci casuta pentru oct 2015 ...Mi-aduc aminte ca la noi a scris prima silvia ..... ce vremuri .... [flor] [flor] [flor] [flor] pentru noi toate ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Februarie 6, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2015 daaaa... acus ma apuc de casuta pt oct 2015, probabil chiar azi :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emysa Postat Februarie 6, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2015 Chiar!!! Pe 4 s-a facut un an de cand am facut testul. Pe moment am plans f mult. Mi sa parea ca nu e tocmai momentul, dar acum cred ca el a fost cumva salvarea familiei noastre avand in vedere ce an greu avea sa se asterne in fata noastra.Am gasit azi tei in piata la batrani Diseara o sa incerc sa ii fac un ceai slabut. Din cate am inteles, nu e recomandat la baietei.Asta noapte tot din ora in ora s-a trezit, ba chiar si dupa 25 de min. M-a bufnit plansul de oboseala. Si el e fetelor obosit, dar cred ca nu se mai satura daca suge 30-35 min si doarme alte 30-45 min. Stiu ca multe femei spun ca nu e adevarat ca lapticul nu devine slab calitativ, dar efectiv nu mai inteleg. Azi am sunat la cateva laboratoare sa vad daca pot face o analiza a lapticului si din pacate nimeni nu face o astfel de analiza, desi cica au primit multe solicitari.Diseara ii dau lapte praf. Am ajuns la capatul puterilor. Abia am avut putere sa ma ridic din pat ca sa mananc ceva la insistentele sotului.O cunostinta de-a sotului aproape ca m-a facut nebuna ptr ca vreau sa ii dau lp ca cica lm e suficient ptr bebe si nu isi pierde calitatile atata timp cat bebe ia in greutate. el a inceput sa nu mai doarma inainte de a fi racit si desi au trecut 7 zile de cand l-am terminat, tot asa o tine. Deci nu poate fi de la tratamentul luat ptr raceala dupa cum zice medicul de familie.sotul zice ca bebe parca a scazut in greutate, dar ca poate de la raceala. Mie una nu mi se pare. Zilele astea trebuie sa se intoarca nasa de la munte si ea ar putea sa ne spuna. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Februarie 6, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2015 uneori mi-e taaaare dor de burtica :( Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Februarie 6, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2015 emysa, poate e intrun puseu de crestere...imi pare tare rau ca nu va e bine :(((( tine-ne la curent Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts