Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

8 sucuri de detoxifiere de care are nevoie corpul tau

redactor

Recommended Posts

• Administrators

8 sucuri de detoxifiere maxima de care are nevoie corpul tau

Acum e timpul unei cure de detoxificare cu sucuri. Aceste sucuri pot face minuni pentru sanatatea noastra, mai ales acum in perioada in care avem nevoie de vitamine si minerale si de curatare a unor organe vitale. Iata 8 retete de sucuri de maxim impact  pentru detoxificare, usor de facut si foarte gustoase. Incearca-le, nu vei regreta.

http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/sucuri-detox.jpg

Distribuie pe alte site-uri

• 11 months later...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• 2 years later...

Foarte buna pentru detoxifiere este apa alcalina. Folosesc de obicei aquatique si Calipso, apa de izvor, usor alcalina. Toxinele se aculumeaza in organism din cauza alimentatiei deficitare, a medicamentelor, a poluarii si chiar a stresului si sunt considerate cele mai vinovate de deterioarea starii de sanatate Apa alcalina este un bun detoxifiant si ajuta la mentinerea sanatatii organismului. Consumul zilnic de apa alcalina poate neutraliza aciditatea si inlatura substanțele acide din celule si tesuturi.

• 1 year later...

Practic de mult timp dietele de detoxifiere, cel mai mult îmi plac sucurile de țelină și sfeclă. Recent, endocrinologul m-a sfătuit să încerc 1Step Detox. S-a dovedit a fi un extract natural de castan, și mi-a plăcut foarte mult efectul lui asupraorganismului. Îl beau timp de o lună, și rezultatul este evident: a apărut mai multă energie, pielea mea a devenit mai bună și chiar am reușit să pierd 4 kg - ceea ce nuașteptam deloc. Afostosurpriză plăcută.

• 2 weeks later...

Practic de mult timp dietele de detoxifiere, cel mai mult îmi plac sucurile de țelină și sfeclă. Recent, endocrinologul m-a sfătuit să încerc 1Step Detox. S-a dovedit a fi un extract natural de castan, și mi-a plăcut foarte mult efectul lui asupraorganismului. Îl beau timp de o lună, și rezultatul este evident: a apărut mai multă energie, pielea mea a devenit mai bună și chiar am reușit să pierd 4 kg - ceea ce nuașteptam deloc. Afostosurpriză plăcută.

Reclama

• Admin unpinned this subiect

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...