Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Febra si raceala in saptamana 3 de sarcina

Recommended Posts

Buna dragi mamici sau viitoare mamici,

Am descoperit sa sunt insarcinata acum o saptamana, chiar dupa inceputul unei raceli sau gripe nici nu stiu cum sa o numesc care a a fost destul de nasoala: febra 39 cu 5, durere in gat mare, dureri groaznice de cap, articulatii, m-a pus la pat. Dupa primele 24 de ore febra a ramas la 38 , 38 cu 5. Incepusem sa ma simt mai bine si m-am dus la serviciu si stand in frig si aer rece deoarece fac o naveta destul de lunga, am ajuns sa fac din nou febra. Am avut 2 nopti in care nu am dormit deloc, nu stiu de ce, cred ca de la agitatia data de febra. Ziua aveam pe la 38 cu 5 cu 7 dar am avut din nou in timpul noptii peste 39. Nu am luat decat paracetamol stiind deja ca sunt insarcinata dar scadea destul de greu doar cu atat. Nu locuiesc in Romania. De la finalul anului trecut ne-am mutat in Olanda. Inca nu am ajuns la o moasa sau ginecolog ( aici nu ajungi la ginecolog dc sarcina nu e cu problema), nu am facut inca prima ecografie. Nu stiu dc totul e in regula pe acolo. Sunt foarte ingrijorata dc micul embrion nu a fost foarte afectat de aceasta raceala a mea. Am fost la spital si mi-au luat analize de sange, marcarii de infectie au iesit destul de ridicati. Ei au zis ca e normal ca organismul inca lupta cu raceala si sa nu mi-au dat antiobitic pentru ca au zis ca nu pare sa fie ceva bacterian plus ca e si sarcina implicata. Dupa toata aceasta lupta m-am trezit noaptea trecuta pe nas si pe buze cu o eruptie herpetica nasoala de abia imi mai misc buzele. Nu e prima data cand fac herpes, am mai facut si inainte de sarcina. Nu mai fac febra, mi-a revenit pofta de mancare dar inca ma simt foarte obosita si slabita. Sunt foarte suparata si ingrijorata ca s-a intamplat asa si nici nu stiu daca sa pastrez aceasta sarcina. Mai avem un baietel de aproape 4 ani si ne mai doream un fratior sau surioara.   V-ati confruntat cu raceli asa nasoale in sarcina?  Afecteaza o sarcina asa timpurie? Raceala cred ca a intervenit in a 16-a zi de la conceptie. Am calculat oarecum precis pentru ca stiu exact cand am avut ovulatia si eliberarea ovulului.  Multumesc de ajutor si multa sanatate voua si copilasilor vostri.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Irina din cate stiu la o sarcina atat de mica nu exista inca prea multe schimburi intre corpul mamei si ou. Ai mari sanse ca bebe sa nu fie afectat. Eu am avut o raceala asa puternica din sapt 10 si m-a tinut vreo 2 saptamani. Nu faceam febra dar tuseam foarte rau, ma durea gatul ingrozitor si zaceam mare parte din timp. In afara de produse homeopate nu mi s-a recomandat altceva in afara de aerosoli cu dexa si acc. Stiu ca paracetamolul nu prea e indicat in primul trimestru de sarcina.

Cat despre viabilitatea sarcinii eu zic sa stai linistita. Mergi la control si vezi cum se dezvolta sarcina. De cele mai multe ori daca e ceva in neregula iti 'spune' organismul. Sarcina usoara si sanatate multa.

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...