Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

tratament azoospermie

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• 3 months later...

Buna!!  De 9 luni incercam sa avem un bebe si nu am reusit :( sotul meu si-a facut spermograma si a fost diagnosticat cu azoospermie si hipospermie,i-a fost dat un tratament cu Profertil timp de 3 luni si i-a recomandat sa faca analiza d hormoni si test genetic. Imi puteti spune va rog daca cunoasteti o clinica unde se poate face acel test genetic sau daca se poate face si la spitalele de stat? Credeti ca vom avea vreo sansa sa avem un bebe fara a apela la invitro sau inseminare?   Va multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Buna,

Ma numesc Iuliana si sunt noua pe acest forum..

Si sotul meu a fost diagnosticat saptamana aceasta cu azoospermie.

Medicul i-a pus acest diagnostic cu semnul intrebarii, punandu-l pe seama primei investigatii (stres, inhibare, etc). I s-a spus sa repete analiza dupa 3 luni, dar nu i-a dat nici un tratament.

Credeti, voi cele care v-ati lovit de aceasta problema, ca vom putea avea un copil?

Sotul are o operatie de hernie testiculara, in care i s-a extirpat unul, dar la perioada respectiva medicul i-a spus ca este productiv,

Nu vreau inca sa disperam... Eu tocmai am implinit 30, el 31.

Este prima experienta de acest gen si parca suntem pe alta planeta.

Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Buna,

Ma numesc Iuliana si sunt noua pe acest forum si in acest subiect :(.

Sotul meu a fost diagnosticat saptamana aceasta cu azoospermie.

Medicul i-a pus acest diagnostic cu semnul intrebarii, punandu-l pe seama primei investigatii (stres, inhibat, etc). I-a spus sa repete spermograma peste 3 luni, i-a dat niste analize de facut.

Sotul meu are o operatie de hernie testiculara, in urma careia i s-a extirpat un testicol. La acea perioada medicul i-a spus ca este productiv.

Nu vrem inca sa disperam. Eu tocmai am implinit 30 de ani, iar el are 31.

Parca suntem pe alta planeta, aceasta problema a cazut ca un traznet.

Credeti, voi cele care v-ati lovit de aceasta problema, ca vom putea avea un copilas?

• 8 months later...

Buna,

Si sotul meu are azoo nonobstructiva si singura solutie pe care am primit-o a fost procedura Tese. Am fost cam dezmagiti dupa discutia cu dr Calomfirescu- cel care ar tb sa fie chirurgul urolog in acest caz si acum investigez posibilitatea de efectua in strainatate aceasta proceduta.

• 7 months later...

Buna iuliana85. 

Sa stii ca nu trebuie sa disperi .. poate nu ai ajuns la doctorul care trebuie. Azoospermia nu se trateaza pur si simplu cu fel si fel de potiuni magice gen branca ursului sau profertil. Trebuie sa fie o cauza ca nu exista sa fie 0 spermatozoizi doar asa pur si simplu. 

Noi am trecut prin asta acum fix un an de zile cand am aflat... am fost terminati... dar din ce am citit l-am descoperit doctorul Voinea.  E super om si imediat ne a recomandat operatia. Se numeste vasoepididimostomie iar asta inseamna ca are un blocaj al epididimului. Ultima spermograma am facut o in august si rezultatul a fost de 36 milioane spermatozoizi! Da atat! Operatia a avut succes . Daca vrei mai multe detalii sunt aici! 

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...