Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Stelute de iulie 2015 - cap 2

Recommended Posts

Buna dimineata!

Si noi vom avea cezariana, inca nu am stabilit nici o data. O sa vedem pana cand poate sta bebe. [:)] Deocamdata suntem ceva mai maricei si foartee activi. 

Meea, multumesc pentru recomandare, m-am hotarat sa merg in Iasi… vom fi de Pasti in zona. 

Va pup!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 465
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Salut mamici!

AJUTOR, fetelor!!!! Am facut gripa, sunt cat patul. Tusesc pana vomit si mi-e rau tare. Capul meu doare, toate ma dor. Dr. mi-a zis sa iau oscilococinum. Atat. Si ceaiuri. Fructe nu am voie prea multe din cauza colitei. Vaaai!

Batranica si eu am fost racita acum cateva saptamani. Mi-am luat niste prafuri expectorante de la farmacie (pe baza de ierburi) dar adevarul e ca nu m-au ajutat. De altfel tot ,, babeste '' m-am tratat. Am facut inhalatii cu frunze de eucalipt (de la farmacie) si mai am de la sora-mea un amestec de ierburi la fel pentru inhalatii.

Ceea ce stiu ca ajuta pentru raceala (nu stiu daca e eficient totul si in caz de gripa_

-ceai de ierburi (flori de tei) cu miere
- lapte cald cu unt- (eu nu il suport)
- ceai cu lamaie- ( fii atenta ca in cantitati mari provoaca arsuri la stomac, iar in cazul nostru riscul e foarte mare)
- comprese cu cartofi sau cu ridche neagra + citeva picaturi de alcool etilic
- comprese cu foi de varza proaspata si miere (e mai putin invaziv si are efect bun< eu asa il tratez pe David).
Cam asta e . 
Sper sa te faci bine.

Salut mamici!

AJUTOR, fetelor!!!! Am facut gripa, sunt cat patul. Tusesc pana vomit si mi-e rau tare. Capul meu doare, toate ma dor. Dr. mi-a zis sa iau oscilococinum. Atat. Si ceaiuri. Fructe nu am voie prea multe din cauza colitei. Vaaai!

Batranica si eu am fost racita acum cateva saptamani. Mi-am luat niste prafuri expectorante de la farmacie (pe baza de ierburi) dar adevarul e ca nu m-au ajutat. De altfel tot ,, babeste '' m-am tratat. Am facut inhalatii cu frunze de eucalipt (de la farmacie) si mai am de la sora-mea un amestec de ierburi la fel pentru inhalatii.

Ceea ce stiu ca ajuta pentru raceala (nu stiu daca e eficient totul si in caz de gripa_

-ceai de ierburi (flori de tei) cu miere
- lapte cald cu unt- (eu nu il suport)
- ceai cu lamaie- ( fii atenta ca in cantitati mari provoaca arsuri la stomac, iar in cazul nostru riscul e foarte mare)
- comprese cu cartofi sau cu ridche neagra + citeva picaturi de alcool etilic
- comprese cu foi de varza proaspata si miere (e mai putin invaziv si are efect bun< eu asa il tratez pe David).
Cam asta e . 
Sper sa te faci bine.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...