Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Olivia Steer si vaccinarea copillor - sau starletismul iresponsabil

Recommended Posts

cristina30 si nu numai,

Stand de vorba, azi, cu o bunica ce isi ducea nepotelul la o gradinita frecventata de un fost vecin de-al nostru, gradinita care este in legatura cu o scoala frecventata de baietelul unei alte forumiste DC, am aflat ca atat acea gradinita, cat si o alta au fost inchise pentru o perioada din motive de TBC. Toti copiii au fost testati.

De asemenea, in documentarul "The Romanians are coming", postat si aici, pe forum, naratorul spune ca unul dintre romanii care traiau si dormeau pe strazile Londrei a ajuns in spital, cu tuberculoza.

Distribuie pe alte site-uri

Fetita mea implineste 5 ani acuma.. si eu mai am timp inca dar voi fi ochi si urechi dupa informatii. Imi place sa imi fac temele din timp si de obicei si bine.

Nu imi place sa nu fiu pusa in situatia sa decid fara sa stiu prea multe de ce si cum.Vaccinul  HPV e destul de nou pe piata.. nu prea cunosc efectele secundare.

cristina

eu am facut vaccinul fetitei HPV, il recomanda in jurul varstei de 12 ani, am citit despre acest virus am vazut imaginii socante si nu vreau sa risc, e ok sant 2 ani deja de atunci [:)]

Si fetele mele l-au facut, HPV. Majoritatea din clasele lor au facut, nicio reacție secundara. Diana l-a facut pe la 15 ani, deci au trecut 3 ani de atunci. Trei doze.

La generația Silviei s-a redus vârsta vaccinarii, la 11 ani. Era vb tot de 3 doze, dar noile directive spun ca in urma cercetărilor s-a descoperit ca ajung doua doze. Urmează in Martie doza a doua. Deci despre ce teoria conspirației vorbim? Probabil daca mareau numărul de doze, dar l-au redus, da?

Doar recomandata? Ca asta se spunea in acel filmulet.

http://www.cdc.gov/vaccines/vpd-vac/hpv/vac-faqs.htm

Q: Who should get HPV vaccine?

A: All kids who are 11 or 12 years old should get the three dose series of HPV vaccine. Teen boys and girls who did not get the vaccine when they were younger should get it now. Young women can get HPV vaccine through age 26, and young men can get vaccinated through age 21. The vaccine is also recommended for gay and bisexual young men (or any young man who has sex with men) and also for young men with compromised immune systems (including HIV) through age 26, if they did not get HPV vaccine when they were younger.

Q: Should boys get HPV vaccine too?

A: One HPV vaccine—the quadrivalent vaccine called Gardasil—is also for boys. This vaccine helps prevent boys from getting infected with the types of HPV than can cause cancers of the throat, penis and anus. The vaccine also prevents genital warts. When boys are vaccinated, they are less likely to spread HPV to their current and future partners.

Si in romana:

I: Ar trebui ca si baietii sa primeasca vaccinul HPV?

R: O varianta de vaccin HPV - cea tetravalenta, numita Gardasil - este potrivita si pentru baieti. Acest vaccin ii ajuta pe baieti sa previna contaminarea cu tulpinile de HPV care pot cauza cancer de gat, penian si anal. Vaccinul impiedica si aparitia verucilor genitale. In momentul in care baietii sunt vaccinati, riscul de a transmite HPV partenerelor sau partenerilor actuali si viitori scade.

Asta spune CDC (Centrul de Control si Preventie a Bolilor).

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...
  • Adaugă...