Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Olivia Steer si vaccinarea copillor - sau starletismul iresponsabil

Recommended Posts

Mihaela _s , nu stiu daca mai citesti pe aici, te - as ruga sa scrii ce vaccin a facut fata ta conta Hpv. Era contra celor 4 tulpini? Multumesc!

Ceea ce exista in Suedia e Gardasil si Cervarix, care imunizează împotriva a doua tulpini, 16 si 18, cele mai frecvente care pot produce cancer.

Cea mare a facut Gardasil, atunci numai acela exista. Cea mica cred, nu sunt sigura, dar parca a facut Cervarix.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 354
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Ma întreb ce fac aceste mamici cand e copilul bolnavior: merg la doctor sau o contactează pe FB pe Olivia? Sau merg la un vraci care da copilului niște ierburi tămăduitoare?

Eu stiu o mamica din-asta (multi dintre voi o stiti) care atunci cand si ea si baietelul ei (avea vreo 5 ani pe atunci baiatul) s-au imbolnavit, pe copil l-a lasat sa ii treaca de la sine, fara macar un paracetamol, insa ea a recunoscut ca ea nu a mai putut si a luat antibiotice!!! Insa pe copilasul ala l-a lasat sa sufere fara nimic... mda.

Da da Iulia! Si ca omul acela de știința care a pus vaccinul pe "picioare" nu a murit, ci trăiește prin ceva insule exotice! :)))

Nah, virușii astia sunt Creați in laborator, sa ne decimeze, ca prea ne-am înmulțit ca nu sunt războaie.

Care virusi? Nu esti la curent cu noutatile! Virusii nu exista, conform doamnleor Dr. ci diploma de pe net. Nu exista nici ebola, nici HIV, nici un alt virus...  [batcap]

Toata teoria asta anti vaccin e ridicola, daca oamenii din India 1000BCE erau dispusi sa se inoculeze ca sa nu faca varicela, s-au gasit oamenii moderni sa spuna ca vaccinul a fost inventat sa-i decimeze si sa le dea autism.

"Scholar Ole Lund comments: "The earliest documented examples of vaccination are from India and China in the 17th century, where vaccination with powdered scabs from people infected with smallpox was used to protect against the disease. Smallpox used to be a common disease throughout the world and 20% to 30% of infected persons died from the disease. Smallpox was responsible for 8% to 20% of all deaths in several European countries in the 18th century. The tradition of inoculation may have originated in India in 1000 BCE."[23]

"

Eu una cred ca totul pleaca din eficacitatea vaccinurilor. Cand 60-80% din oameni sunt vaccinati, prea putini oameni se mai imbolnavesc si procentul de 20-30% din persoanele infectate e un numar mic. Atunci toti zic "O dar ce conteaza 1-10 victime de varicela/pojar/oreion, cand ai 1000 de copii autisti ", cand de fapt ar trebui sa se uite invers la 100000 de copii vaccinati, 1 face side-efects dar nevaccinati si afectati de boala ar fii 2000-3000 de copii cu complicatii serioase.  Oh well! Stiti vorba aia "Fiecare pasare pe limba ei piere".

Eu stiu o mamica din-asta (multi dintre voi o stiti) care atunci cand si ea si baietelul ei (avea vreo 5 ani pe atunci baiatul) s-au imbolnavit, pe copil l-a lasat sa ii treaca de la sine, fara macar un paracetamol, insa ea a recunoscut ca ea nu a mai putut si a luat antibiotice!!! Insa pe copilasul ala l-a lasat sa sufere fara nimic... mda.

Te referi oare la cine cred eu ? [fal] [fal]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...