DarkBendis Postat Martie 11, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2015 Sa mor de ras. Sau mai bine zis, as muri de ras daca nu ar fi de plans. Pentru ca femeia asta e luata intr-adevar in serios de oameni care refuza vaccinuri, medicatie etc pentru ca... asa spune si recomanda ea! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria_mami Postat Martie 11, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2015 Si dc esti dg cu cancer de san sa nu cumva sa te operezi!!!!! Sa lasi tumora sa ulcereze, ca aa se vindeca. Pacat ca prostia nu doare ca ar sta MissParker cu morfina in venaXio, problema e exact la faptul ca MissParker nu e proasta. Chiar deloc. Nici macar neinformata nu e. Doar ca e informata din surse gresite. Cred ca putem spune ca e "prost-informata". LOL Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria_mami Postat Martie 11, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2015 Dark, exact ce spuneam mai sus, e inteligenta, stie sa formuleze ce scrie si sa speculeze informatii astefel incat PARE ca stie ce vorbeste. Insa, pacat ca sursele ei de informatie sunt total gresite. Sau ea interpreteaza dintr-un report (?) doar partea care convine si coincide cu cauza ei... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria_mami Postat Martie 11, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2015 Cine mai, ca mor de curiozitate? please! A fost mentionata de Xio mai sus. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Postat Martie 11, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2015 Da, multumesc, mi - o amintesc . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caress Postat Martie 11, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2015 Victoria_mami, nu pare ca stie ce vorbeste decat pentru oamenii care nu au legatura cu medicina.Pentru cei care au, bate campii cu gratie.Eu oscilez intre ras si plans de cate ori citesc ce scrie.Ultimul articol, cel despre copilul mort de pojar in Germania este o nebunie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Martie 11, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2015 Victoria, din punctul meu de vedere un om care scrie asa ceva e prost. bine, e si bolnava femeia, e clar, dar e proasta. Rau. In primul rand pt ca citeste niste lucuri pe care nu le intelege, ca vorba lui Caress, pt cei care au notiuni din domeniul despre care scrie bate campii, nu are nici o logica ce scrie.Nu mai spun ca nu e capabila sa interpreteze niste lucruri simple de tot, de ex de ce prietenna ei care facuse acasa probabil un AVC, a fost dusa la spitlul din oras/localitate si de acolo transferata la unul universitar,, nu intelege cum anume se desfasoara mafia in donarea de organe....cteste si nu intelege nimic, dupa care ii face pe altii prosti.E proasta, pe bune :))) si eu extrem extrem de rar spun asta despre cineva. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Martie 11, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2015 (editat) http://www.mamicamea.ro/forum/bebelusi-0-12-luni/3518-vaccinarea-copiilor-pro-sau-contra-40-print.html (nu mai duce direct la pagina dar am facut copy/paste) "DC-ul este sponsorizat de industria farmaceutica si de enspe farmacii (...) Mamicile care citesc aici nu sunt asa usor de manipulat precum membrele DC acum 4-5 ani...spre marea mea bucurie." Noi n-am uitat-o, dar nici ea pe noi . [bla] Editat de Martie 11, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria_mami Postat Martie 11, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2015 citeam acum cateva luni despre un caz sfasietor intamplat in SUA - un student a murit datorita faptului ca nu era vaccinat. Cazul a inceput o dezbatere in SUA despre faptul ca parintii trebuiesc trasi la raspundere pentru faptele lor. La noi in oras sunt 2 fetite a caror parinti (indieni de aici, indigeni, nu stiu cum le zice, scuze, nativi canadieni) au refuzat tratament impotriva leucemiei, invocand faptul ca stramosii lor s-au tratat cu ierburi si ei isi vor trata copilele cu ierburi. Una dintre ele a murit deja. Ptr. cazul celeilalte, vor sa incerce acum autoritatile sa retraga hotararea judecatoreasca, conform careia parintii au avut voie sa refuze tratamentul. Cand Felicia milita impotriva citostaticelor si punea semnul de = intre citostatice si otrava, si i-am explicat de Victoria si atatia alti copii de la sectia de oncologie pediatrica, intr-un final a zis ceva de genul: ¨Ok, citostaticele trateaza leucemia, in rest nimic!¨ din care fraza fiecare sa inteleaga ce vrea. Eu am inteles ca atunci cand eu i-am aratat clar ca tratamentul cu citostatice au salvat viata copilului meu, nu a mai avut argumente si a lasat-o un pic mai moale. Intre timp, a uitat si si-a reluat pozitia din care sustine ca citostaticele = otrava. Personal, m-am lamurit ca ea a trecut mult linia dintre ratiune si fanatism si imi vad de treaba... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria_mami Postat Martie 11, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2015 (editat) Victoria_mami, nu pare ca stie ce vorbeste decat pentru oamenii care nu au legatura cu medicina.Pentru cei care au, bate campii cu gratie.Eu oscilez intre ras si plans de cate ori citesc ce scrie.Ultimul articol, cel despre copilul mort de pojar in Germania este o nebunie.Caress, din pacate! DIN PACATE! (sulbiniez) nu o citesc numai cei care au cunostinte de medicina. Eu nu am. Sau, ma rog, cunostintele mele medicale se reduc la ce e in conectie cu leucemia. Si alea sunt cunostinte medicale preluate de la medici, nu de pe net. Insa, 99,99999% dintre toate sustinatoarele ei si toate care ii urmeaza, orbeste sfaturile sunt, evident mamici care NU au cunostinte medicale. Si atunci, da, crezi ca stie despre ce vorbeste! Si daca mai ai si un pic de problema cu respectul de sine si vine MissP si iti spune ca NUMAI daca nu gandesti iti vaccinezi copilul si uite ce desteapta e ea ca ea face cercetare!!! (mda, pe net! am spus mai sus ce cred eu despre cercetarea ei) ajungi sa o crezi... Edit: Mie nu-mi vine sa rad cand o citesc( din ce in ce mai rar, spre deloc) poate ptr. ca nu am destule cunostinte medicale sa ii inteleg chiar toate ineptiile, insa sincer, mie imi creste tensiunea cand citesc anumite chestii, mai ales depre citostatice. Editat de Martie 11, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.