Victoria_mami Postat Martie 31, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2015 Alinta, tu de ce nu vaccinezi? De fapt, eu nu stiu daca tu vaccinezi sau nu, dar cei care refuza vaccinul nu tot din frica o fac? Frica de autism, frica de efectele adverse ale ingredientelor din vaccin. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Martie 31, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2015 asta cu moartea o aud si eu mereu de am ajuns la concluzia ca nu mai traim nevaccinati. Tragi concluzii repezite. Pozitia fata de copiii si valoarea lor s-a schimbat fata de acum, sa zicem, 100 de ani.Acum copilul a devenit ceea ce are fiecare mai important, nu mai naste nimeni 10 copii cu speranta ca vor trai 3.Si da, ne e frica pentru viata copiilor nostri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Martie 31, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2015 eu nu trag nicio concluzie. eu doar fac niste afirmatii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Martie 31, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2015 eu nu trag nicio concluzie. eu doar fac niste afirmatii. Afirmatii despre ce...vaccinare sau forumisti? ca mie-mi pare ca mai mult de forumisti faci afirmatii... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Martie 31, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2015 ti se pare, andacos. doar ti se pare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Martie 31, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2015 eu cred ca exagerati . va e frica de ceva anume? esti medic? :))) Patou, femea e o criminala. vrei sa o aplaudam? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Martie 31, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2015 asta cu forumistii e de lunga durata, multi abia intrati in forum au fost dati afara pentru ca unora cu vechime in forum nu le-a placut de ei. eu sunt vaccinata si ai mei . discutam idei nu persoane. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caress Postat Martie 31, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2015 (editat) Fiecare dintre parintii mei au pierdut cate o sora si un frate.Toti morti inainte de 5 ani de pojar, febra tidoida, difterie. Nu exista vaccin pentru niciuna dintre aceste boli.Pe vremea aia-discutam de 1940-1950, familiile erau numeroase, cu multi copii, si era ceva normal ca 1-2 copii sa moara. Cumplit mi se pare. Editat de Martie 31, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Martie 31, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2015 (editat) asta cu forumistii e de lunga durata, multi abia intrati in forum au fost dati afara pentru ca unora cu vechime in forum nu le-a placut de ei. [:-)))] [:-)))] [:-)))] mesajul zilei ,l-as propune!Sau pe ala cu pilotul vaccinat sua nevaccinat? [:-)))] [:-)))] Editat de Martie 31, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBendis Postat Martie 31, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2015 Pai de aceea nu lasam copiii mici singuri acasa - ca ne e teama ca patesc ceva. Sau poti sa spui - ca sa nu pateasca ceva.Nu le dam sa manance (sau ma rog, nu ar trebui sa le dam) porcarii, ca ne e teama ca o sa ii doara burta. Sau poti sa spui - ca sa nu ii doara burta.Nu ii lasam nesupravegheati in parc, ca ne e teama ca se pot pierde/se pot accidenta/pot fi agresati. Sau poti sa spui - ca sa nu se piarda, sa nu se accidenteze, sa nu fie agresati. Si asa mai departe. Deci da, oamenii se vaccineaza/isi vaccineaza copiii de teama ca se pot imbolnavi ei/copiii lor - sau poti sa spui ca sa nu se imbolnaveasca ei/copiii lor. Uite, eu am vazut copil de cateva saptamani bolnav de pertussis. Si copil de cateva luni bolnav de pojar. Nu e deloc placut. Si aleg sa imi vaccinez copiii. Tu spui ca am facut-o de teama de aceste boli. Eu spun ca am facut-o sa ma asigur ca am facut tot ce am putut ca sa nu mi se imbolnaveasca copiii, si sa protejez si pe cei care nu se pot vaccina, sau inca sunt prea mici ca sa fie vaccinati. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.