Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

The Romanians are coming ...cum vi se pare ?

Recommended Posts

Eu am inteles ca cel care i-a condus pe cei de la televiziune in locurile unde s-a filmat este roman, el fiind si cel care a vorbit cu cei in filmulet. Chiar l-am vazut aseara la stiri spunand ca este foarte contrariat de modul in care a fost realizat in cele din urma, ce s-a scos in evidenta. El ar fi vrut sa se evidentieze lucrurile bune, ca acei oameni voiau sa munceasca, nu sa doarma pe sub poduri sau sa cerseasca.

Filmul nu l-am vazut decat ce s-a aratat la televizor, nu mai vreau sa vad astfel de imagini, imi ajung cele care au fost difuzate pana acum...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• Administrators

Letitia, sa nu fim naivi totusi. Daca eu ma duc si inregistrez ce spun niste traficanti de droguri in Bolivia, nu inseamna ca ei au facut filmul.

Puteau foarte bine sa o inregistreze pe Iulia Vantur in dus ... dar e clar ca producatorul a avut un scop, un script, si o idee.

Letitia, sa nu fim naivi totusi. Daca eu ma duc si inregistrez ce spun niste traficanti de droguri in Bolivia, nu inseamna ca ei au facut filmul.

Puteau foarte bine sa o inregistreze pe Iulia Vantur in dus ... dar e clar ca producatorul a avut un scop, un script, si o idee.

Sigur. Poate au schimbat si contextul in care cineva a zis ceva, dar mie nu mi s-a parut ca realizatorii au denigrat cumva poporul roman. Sa vedem ce urmeaza. Sper sa apara si reprezentatii majoritatii romanilor, ca minoritatile au fost prezentate destul. [:)] Canalul 4 este insa un canal foarte controversat, tot timpul baga fitile in toate domeniile, deci nu ma surprinde nimic la ei si ma astept la ce e mai rau.

Sincer, suntem perceputi cam in functie de "reclama" care ni se face. Cand spui roman, by default se gandesc la un tigan multi din zona asta de Europa. Multele reportaje cu romani hoti, cersetori si cu probleme ne-au cam facut imaginea. Ce-i drept e drept ... reportajele alea nu au aparut pe gratis. A fost un val super puternic la un moment dat de probleme cu sursa romaneasca, de dupa 2007 si de atunci cam avem eticheta pusa. Din pacate. Pentru ca noi, aia de nu suntem ca in reportaje (ma refer la stil de viata nu neaparat la apartenenta rasiala) avem mult mai mult de lucru ca sa dovedim ca romanii sunt normali. La fel de normali ca si ei.

Am renuntat la tv de cativa ani, inainte sa ne mutam in uk asa ca nu am vazut documentarul. Periodic se scot la suprafata subiecte 'fierbinti', in perioada asta pana naste Kate trebuie sa umple si ei timpul de emisie :))) din pacate e un subiect care prinde la englezul neinteresat sa afle ce exista dincolo de canalul manecii si care isi ia info exclusiv din media.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...