cristalina Publicat Februarie 20, 2015 Raport Distribuie Publicat Februarie 20, 2015 M-am gandit sa pun un post, poate ma poate ajuta cineva. De ceva timp caut primul volum din Cronicile Spiderwick, Cartea Fantastica, in librarii si la anticariate dar nu reusesc sa-l gasesc. Ar fi bun si ebook dar nu l-am gasit decat in engleza iar fetita mea (10 ani) nu stie engleza. Daca aveti idee de unde as putea sa fac rost de el v-as ruga sa ma ajutati ... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Februarie 20, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 20, 2015 incearca aici, pare a fi pe stoc in acest momenthttp://www.okian.ro/cartea-fantastica-vol-1-seria-cronicile-spiderwick-9789731032689.html Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristalina Postat Februarie 20, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 20, 2015 Multumesc frumos, CorinaDani! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.