Administrators redactor Publicat Februarie 23, 2015 Administrators Raport Distribuie Publicat Februarie 23, 2015 Am vazut ce desfasurare de rochii a fost si anul asta .... si imi place tare mult sa comentez rochiile de Oscar. AIci puteti gasi o galerie de rochii: Printre vulgare (nu putea sa fie decat o rusoaica) - aceasta Irina Shayk care parca a venit la un striptease. Ce rochii v-au placut? Pe care ati purta-o? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Februarie 23, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2015 Am vazut ce desfasurare de rochii a fost si anul asta .... si imi place tare mult sa comentez rochiile de Oscar. AIci puteti gasi o galerie de rochii: Printre vulgare (nu putea sa fie decat o rusoaica) - aceasta Irina Shayk care parca a venit la un striptease. Ce rochii v-au placut? Pe care ati purta-o?Dar de Rita Ora ce zici? Ma mir ca si-a mai tras rochia aia pe ea. Nu vad diferenta intre Ora si rusoaica. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Februarie 23, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2015 Ha,ha. Acum am vazut-o pe singer Sia (cine o mai fi si asta???) ce breton are! Vrea sa o ia pe Gaga la prosteli. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Februarie 23, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2015 Asta-i Rita Ora, a fost nominalizata pentru coloana sonora, parca. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Februarie 23, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2015 Da dar macar Rita Ora a cantat ceva pe scena ... ma rog insa rusoaica s fost doar la agatat. Si imbracata ca o parasuta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Februarie 23, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2015 o God ce rochie urata. O rochie pur si simplu gretoasa. Cun un pampers urias pe cur. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Februarie 23, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2015 Da chiar, ce a cautat Irina acolo? Ca nu intra oricine. Si Heidi Klum a venit fara chiloti! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Februarie 23, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2015 Asta-i Rita Ora, a fost nominalizata pentru coloana sonora, parca.Asta e rochia de la Vanity Fair after party. Cea de la ceremonie a fost ok, tot bleumarin, dar intreaga. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Februarie 23, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2015 Asta e rochia de la Vanity Fair after party. Cea de la ceremonie a fost ok, tot bleumarin, dar intreaga.E, tot e bine. Eu de-abia diseara vad oscarurile (selectiune). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Februarie 23, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2015 Ce rochii v-au placut? Pe care ati purta-o? Hmmm, nu as purta niciuna, ca sa fiu sincera. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.