Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Summer Rain ... De Aguilera

Recommended Posts

Vedeta Christina Aguilera declara despre fetita ei ca „Arată ca un înger. Am avut o legătură instantanee și m-am simțit în mod inexplicabil conectată cu ea și cu spiritul ei”.

Ea a ales ca nume pentru fetita "Summer Rain" , in traducere "ploaie de vara". 

Ce parere aveti? Este un nume potrivit?

Mai multe detalii  aici.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

De ce nu? mi se pare un nume fain. Oricum (aproape) toate numele inseamna ceva sau se trag dintr-o anume semnificatie. Eu mereu am cautat ce inseamna numele copiilor mei, cand eram in cautare de un nume pentru ei si, chiar daca nu inseamna efectiv ceva, in alta limba sau etimologia cuvintelor duce la un anume sens.

Evreii ( nu neaparat numele biblice, care si acelea insemnau ceva clar) isi numesc copiii la fel, am o prietena care a fost babysitter la niste evrei si pe copii ii chema Stejar si Val ( un nume era Alon, pe celalalt nu mi-l amintesc acum). Adica... why not? Mai sunt nume in engleza care inseamna efectiv ceva : Joy, Grace si multe altele.

In limba romana sunt multe nume de flori : Margareta, Garofita, Ghiocel, Roza, dar si Doru, Mugurel, iar nume de familie cu inteles clar, nici nu mai spun : Ursu, Lupu, Bors, Vitel, Taranu, Minciuna, altele sunt chiar amuzante :) .

Asadar... Ploaie de vara. [flo2]

nuuuu e deloc potrivit, dar fiecare face ce vrea cu copilul ei

Asta suna asa tare ...egoist.

Nu ,nu fiecare face ce vrea cu copilulu lui,sau ma rog,ideal ar fi ca nu fiecare sa faca ce vrea cu copilul lui...iar in privinta numelui,parintii ar trebui sa se gindeasca ca il vor purta mulllt,unii chiar toata viata.

Vedetele astea sunt oricum excentrice cu numele copiilor...nu e un nume urit insa nici ...pentru muritorii de rind nu este.

hai ca Blake e fain :)))

Si mie mi se pare ciudata moda asta cu numele ...pana recent faceam mist de rromi, ca gasesc niste nume de te doare capul, dar vad ca acum e un curent in toata lumea.

Sa vedeti la nemti, au copiii niste nume....nu ca nu ar fi faine, dar majoritatea sunt importate si nemtii le traduc in germana :))))

Asa ca Zoey care eun nume superb e in germana Tzo-ei.

Sau james este 'iames', sau Joleen este 'ioleen' samd.

In rest am vazut tot felul de nume...Leon (nu stiau evident ce inseamna numele), Charlotte, ´Lenox,  Josephine si alte nume frantuzesti, James, Johny (exact asa) samd.

Ce zici de Gwyneth Paltrow care si.a botezat copilul Apple Blue sau ceva de genul?

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...