Administrators Admin Publicat Martie 3, 2015 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 3, 2015 De la machoman la mitoman, de la superman la superban? Ce si cum trebuie sa arate barbatul ideal?Ce spuneti de categoria Fred Flinstone? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Martie 3, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2015 Deci vrei sa discutam discutii ? Ca nu (mai) putem schimba ce avem acasa. [il] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Admin Postat Martie 3, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Martie 3, 2015 Deci vrei sa discutam discutii ? Ca nu (mai) putem schimba ce avem acasa. [il] Ce aveti acasa nu se pune! :) Off-topic: Am mutat subiectul la Un ochi rade.... unde ii este locul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kariguld Postat Martie 3, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2015 Ce aveti acasa nu se pune! :) cum sa nu se puna? [fal] pai cine mai are atata talent sa ma enerveze pe mine? cine rade cand eu vb serios? eu nu vreau sa schimb nimik. [il] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glicina Postat Martie 3, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2015 Tot pe-al meu :) Ca mi-a trimis flori de Sfânta Glicina prin curier, cu biletel scris de manuta lui o saptamana inainte, cand stia sigur ca nu are cum sa anuleze o deplasare. Si se mai si scuza ca nu-i acasa :)Categoria Fred Flinstone o las altora [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Martie 3, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2015 Eu ! eu !Il vreau pe al meu insa cu vreo doo'jde ani mai tinar. Sa vad si eu cum e sa fii in etate si cu un june. [il] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Martie 4, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2015 Pe ala de il am acu' Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.