Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

ma zbat intre "viata si moarte" am nevoie de ajutor! sunt mamici din londra?

Recommended Posts

dragele mele, am o f mare problema si nu vad nicio iesire,cred ca intru in depresie, asta daca nu am intrat deja:(....

sunt insarcinata in 7 sapt, este a 4.a sarcina, am 2 copii scolari din prima casatorie si al treilea cu actualul partener...de ceva timp( nu f mult) suntem in londra, am venit sa muncim, am luat cu noi doar copilul cel mic(3 ani) in speranta ca il vom da la gradinita, dar din pacate nu ne permitem, sunt prea scumpe... ceilalti 2 copii au ramas in tara sa termine semestrul si sa i luam cu noi aici... de cand erau mici, ii crestem impreuna. toate erau bune si frumoasa, pana cand vestea acestei sarcini a picat ingrozitor, mai ales pe capul meu! nu sunt pt avort, mi e groaza de asa ceva, dar in acelasi timp ma gandesc ca pe ceilalti 2 inca nu i am adus aici, eu stau acasa cu copilul cel mic, lucreaza doar el de dim devr pana seara tarziu si castiga 300 si putin £... locuim intr o cAmera unde chiria e f scumpa, intr o cAsa cu ff multe persoane:( imi este groaza sa dau nastere copilului, dar imi e groaza si de avort. mi e groaza ca dintr un salariu nu ne vom descurca, ca va fi un chin sa locuim Atatia intr o camera( chin pt copii cei mari mai Ales) ca nu ne vom descurca cu banii, ca vor aparea certurile, ca nu voi avea cum sa am grija de astia 3 daca apare bb( dusul la scoala, adusul), iar cel mai rau lucru pt mine, ca nu mi voi mai permite sa ii iau la sf semestrului asa cum le am promis...

Eu vad situatia asta ca pe una fara iesire. am fost la Gp sapt trecuta , in speranta ca ma poate incuraja cu sarcina, insa mi a dat de inteles ca mai bine renunt la sarcina, ca am deja 3, ca viata in londra e scumpa, etc... ma asteptam sa nimerim o femeie ca medic, dar era barbat...

Sunt terminata, nu mai dorm noaptea, e o decizie cumplit de greu de luat:( iar partenerul meu nu ma ajuta deloc in sensul asta, se afla in aceeasi pozitie ca si mine.... poate ca daca eram in germania nu mi ar fi fost atat de teama, macar cu alocatiile copiilor reuseam sa inchiriem ceva doar pt noi, la ei cresa si gradinita sunt mai scumpe doar la particular, nu atat de scumpe ca aici, plus ca sprijina mama financiar pana la3 ani, daca sta acasa cu copilul, pe cand aici e total diferit, si din pacate nu suntem in Germania.

nu stiu nici daca sa va cer sfaturi, nu stiu , cred ca vreau pareri, ca stiu ca nu m ati sfatui sa intrerup sarcina, nici eu nu as sfatui pe cineva, dar cand esti implicat si e o situatie atat de grea, e cumplit!:((( va multumesc ca ati citit....

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 294
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Ei uite ca eu exact asta te-as sfatui s afaci...

Voi sunteti intr-o situatie mai mult decit critica si o alta sarcina ,deci un alt copil nu ar imbunatati cu absolut nimic situatia.

Bine eu nu inteleg ce cauti tu acolo,cum de ti.ai alsat copii ceilalati acasa si l-ai luat doar pe cel cu actualul partener(cred ca iti dai seama ce e in inima copiilor tai si ceva fi cind nu te vei tine de promisiune si-i vei lua cu tine),maia les ca tu nu ai un servici ,deci niciun venit...de fapt din afara se vede ca pasul asta este absolut fara niciun rost,neaducindu-va absolut niciun plus la ce ati avut.Plus doi copii ce pling dupa mama...

Ia in considerare ce ti-a spus medicul ala...ca stie el ce spune!

Editat de

Ce caut eu aici... Eu sunt prima care a venit aici, si Mie mi s a oferit ocazia sa muncesc,de un prieten de familie.. Cand a venit el cu copilul cel mic, lucram doar eu, si mi am lasat copii in Tara ( desi Trebuia sa vina toti) pt ca a fost dorinta lor sa termine anul scolar acolo( si eu cam tin cont de ceea ce si doresc copii mei) . Acum lucrez doar in week.end, cand este el liber, insa la cat am Muncit eu, mi se pare o nimica toata.. Plus ca e un venit Mai mult simbolic prin care reusesc sa IMi platesc si taxele la stat.. Multumesc de raspuns.

simona...poate e cam tarziu sa te intreb acum asta...dar ai deja 3 copii, nu ai o situatie financiara in care sa iti permiti un al 4-lea, stii sa folosesti calculatorul, internetul, dar la metode de contraceptie totusi nu te-ai gandit? pot intelege ca ai avut un oarescare accident, s-a rupt prezervativul sau mai stiu eu ce alta poveste...dar exista pilula de a doua zi totusi...adica, mi se pare inconstienta sa te intrebi ce sa faci , tocmai acum...

Buna. 

e trist ce ti se intampla insa nu atat "tragic". sunt de aceeasi parere cu Andacos si cu ceea ce ti-a spus medicul.

insa daca chiar va doriti acest copil, singura solutie ar fi sa te intorci in tara, alaturi si de ceilalti copii ai tai... pana la urma de ce stai in Anglia? nu ai serviciu, nu-ti permiti sa-ti cauti unul; stati in niste conditii horror si 2 dintre copii tai sunt singuri, (ma rog, la rude sau bunici). si ei au dreptul la mama lor :-(( ; si cum va imaginati voi ca veti reusi sa aveti o viata decenta, 5persoane intr-o camaruta (asta sa nu-l punem la socoteala si pe bebele de pe drum...)

locuind singur o periaoda de x luni sau ani, partenerul tau ar putea strange niste bani incat sa puteti veni si voi si sa locuiti in conditii mai bune; poate si-ar gasi ceva de lucru mai bine platit sau poate chiar ati schimba tara... trebuie insa sa ramaneti foarte realisti; incet incet ajutoarele sociale banesti se termina si aici in Europa de Vest. e periculos sa traiesti intr-o tara straina fara asigurari (sau doar cu minimum) mai ales cand sunt copii la mijloc... 

inteleg dilema ta, insa imagineaza-ti pentru o clipa cum ar arata viata voastra, inghesuiti intr-o camera, 2 adulti, 3 copii marisori si un bebel, traind dintr-un salariu modic.

cum te vei organiza cu timpul, cu dusul/adusul copiilor de la gradi/scoala, cu ingrijirea bebelusului, cu facutul lectiilor cu copiii mai mari, cu gatit, curatenie, spalat, etc. ?

cat de puternica sa fii, sa te poti ocupa singura de tot, fara nici-un ajutor ? nu esti superwoman. 

300 si ceva de lire pe luna nu e un salariu modic, sunt firimiturile dintr-o felie de paine. In plus, altele sunt legile acolo pentru coabitarea parinti-copii, mai ales de la o anumita varsta. De la o anumita varsta, chiar daca copiii sunt de acelasi sex, legea impune camere separate. Nu e ca in Romania, sa stea claie peste gramada, parinti si copii.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...