Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Film nerecomandat părinţilor cu capul pe umeri!

Recommended Posts

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Aberant ! Si odios!

Spectacolul asta grotesc este o dovada vie a ceea ce inseamna sa lasi biserica sa hotarasca pt copiii nostri.  :x

Sper sa nu ajungem o natie de indoctrinati, dupa ce decenii la rand nu am avut voie sa ne rugam.

Parerea mea este ca s-a dat dintr-o extrema in alta si asta nu poate fi de bun augur pt nicio societate.

Distribuie pe alte site-uri

Este 100% hotararea parintilor in cazul asta.

Scoala respectiva este una confesionala . Au si site, am cautat eu acum dar sunt pe mobil si mi e greu sa -l copiez aici.Este invatamant privat.

Optiunea parintilor acestor copii este ca ei sa faca aceste serbari, este democratie in Romania si fiecare parinte decide pentru propriul copil.

Editat de

Este 100% hotararea parintilor in cazul asta.

Scoala respectiva este una confesionala . Au si site, am cautat eu acum dar sunt pe mobil si mi e greu sa -l copiez aici.

Optiunea parintilor acestor copii este ca ei sa faca aceste serbari, este democratie in Romania si fiecare parinte decide pentru propriul copil.

De unde ai tu informatiile astea ?  Poti sa dai un link ?

Pai din moment ce i-au inscris si dau o caciula de bani normal ca sunt de acord altfel i-ar retrage si gata. Nu e scoala de stat obligatorie la care esti arondat de la care nu poti lua copilul fara alergatura si explicatii pentru a-l inscrie la alta atunci cand nu esti de acord.

Teatrul asta a fost jucat anul trecut in 2014 deci clar reinscrierile de anul asta le-au facut in cunostinta de cauza. Doar au fost in sala.

Si unul din avantajele celor ce au copiii la scolile particulare este si acela ca nu ii pot atinge comentariile si nemultumirile outsiderilor. Adica, poate lumea sa se dea de trei ori peste cap in fata scolii din moment ce sunt acreditati si au aceeptul parintilor este dreptul lor la ce teatre vor .

Eu nu mi-as da acceptul de exemplu pentru ca al meu copil sa joace intr-o asemenea piesa dar respect dreptul celorlalti parinti de a si-l da pentru proprii copii. Pur si simplu nu mi-l inscriu acolo si -mi stau si banii in buzunar:)

Editat de

Banuiam ca faci afirmatii pe baza unor presupuneri.  :D

Ma indoiesc ca li s-a spus parintilor ca unul va fi calaul si ceilalti executatii prin taierea capului cu toporul. Oare care o fi rolul moralizator al acelei piese ?

Ma amuza cum unii useri iau apararea celor care fac alegeri gresite in privinta copiilor lor, dar tin sa precizeze ca ei nu ar proceda ca acei parinti. Pai daca tu nu ai face ca acel parinte, fiindca stii ca nu-i bine, de ce spui ca e dreptul lor sa hotarasca, dincolo de binele acelor copii ?!

Este aceeasi situatie cu cei care nu vor sa-si vaccineze copiii, atentand la sanatatea societatii. Numai ca de data asta se traumatizeaza psihic si emotional niste copii.

Si, de unde stii cati dintre parinti si-au reinscris copiii la scoala respectiva ? Intrebare retorica, evident.

Nu sunt presupuneri. Au fost discutii cu parintii copiilor in presa , nu e noua treaba. Au declarat ca sunt de acord si de altfel si au reinscris copiii. Da o cautare.

Nu poti hotari tu daca altii fac sau nu alegeri gresite ". Fiecarere vede altfel viata. Tu poti respecta sau nu alegerea celuilalt doar.

Edit : am cautat acum . Am avut dreptate, s-au facut comentarii la vremea respectiva dar toata lumea a vorbit degeaba pentru ca "totul s-a petrecut cu acordul parintilor" declaratia oficiala nedezmintita de nici un parinte.

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...