Lauraaaa Publicat Martie 21, 2015 Raport Distribuie Publicat Martie 21, 2015 Buna, am o nelamurire si as vrea sa stiu parerea vostra.La ecografia de trim 2 ( 22 de saptamani ) mi s-a spus ca fatul are ansele intestinale cu ecogenitate usor crescuta.Urmeaza sa am consulatia cu ginecologul dar pana atunci as dori sa stiu si parerea voastra.Multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddutz Postat Martie 21, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 21, 2015 (editat) in scenariul cel mai prost, ansele intestinale cu ecogenitate crescuta sunt intalnite in mai multe patologii: in infectia intraamniotica cu citomegalvirus, cu toxoplasma sau parvovirus, sau poate semnifica prezenta fibrozei chistice. mai poate apare si in cazul unei hemoragii din primul trimestru de sarcina, sau un gastroschizisse poate recomanda amniocenteza pentru inlaturarea oricarei suspiciuni.poate fi si o simpla eroare de interpretare ecografica. depinde si de experienta ecografistului...sincera sa fiu, as mai cere o parere...poate, chiar doua...oricum, trebuie discutat cu medicul ginecolog... uite un topic mai vechi, pentru a te linisti....http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/123555-gravidele-d-nei-doctor-magda-petrache-polizu/ Editat de Martie 21, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Martie 22, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2015 Nu inteleg la ce i-ar folosi amniocenteza pentru a obtine mai multe lamuriri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddutz Postat Martie 22, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2015 Nu inteleg la ce i-ar folosi amniocenteza pentru a obtine mai multe lamuriri.inlaturarea suspiciunii de fibroza chistica. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Martie 22, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2015 (editat) Aha, multumesc. Dar inteleg ca nu se inlatura "oricare suspiciune", cum ai spus tu, ci numai suspiciunea pentru una din posibilele cauze. Editat de Martie 22, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddutz Postat Martie 22, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2015 Aha, multumesc. Dar inteleg ca nu se inlatura "oricare suspiciune", cum ai spus tu, ci numai suspiciunea pentru una din posibilele cauze.are indicatie si in infectiile materne cu citomegalovirus si toxoplasma. dar, asta depinde si de valorile ig m si ig g. deci, "oricarei suspiciuni" era justificat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n_aly_e Postat Septembrie 10, 2015 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2015 Buna, am o nelamurire si as vrea sa stiu parerea vostra.La ecografia de trim 2 ( 22 de saptamani ) mi s-a spus ca fatul are ansele intestinale cu ecogenitate usor crescuta.Urmeaza sa am consulatia cu ginecologul dar pana atunci as dori sa stiu si parerea voastra.Multumesc Buna, cum a decurs sarcina pana la final? Este totul ok acum? Din pacate si eu am acelasi diagnostic si nu stiu ce sa cred.Multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elenusht Postat Martie 19, 2020 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2020 Și eu am aceasta suspiciune de aspect intestinal hiperecogen și nu știu ce sa fac... Cum a fost la voi, pana la urma? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.