Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lavinia Sandru, my 2 cents

Recommended Posts

• Administrators

Am auzit ca se discuta pe Facebook despre pozitia doamnei Lavinia Sandru.

Tocmai l-am auzit pe Rares Bogdan spunand ceva de genul:

Multi o critica pe colega mea Lavinia. Le doresc celor care o critica sa se confrunte cu o situatie similara ca sa vade ce greu este sa ai o emisiune cand cineva drag, apropiat are probleme cu legea.

Am si eu o parere: nu pot sa fiu de acord cu Rares Bogdan si sa o compatimesc pe doamna Sandru. Nu este o situatie de genul: "sotul arestat pentru ca a lovit pe cineva cu masina"! Sotul este arestat pentru ca "manipula" pungi cu bani prin cimitire, pentru furt! Lucruri de care doamna Sandru este imposibil sa nu fi stiut. Nu poti sa spui ca Elenea Udrea: nu stiam ce face sotul.

In conditiile de mai sus, daca Doamna Sandru avea emisiune despre moda la Realitatea puteam sa acept. Dar cand dansa are o emisiune unde se predau lectii de morala si se comenteaza politic ce face X sau Y, imi este greu sa inghit. Eu in locul dansaei ma retrageam - macar o vreme - de pe sticla. Iar daca doamna nu a facut-o, Realitatea trebuia sa o puna pe tusa. Cum sa-l mai ascult pe Dl. Gusa sau pe Rares Bogdan predand deontologia acoperind-o pe colega Lavinia.

Voi ce parere aveti?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Oh, da este si parerea mea: daca renunta sa mai dea lectii de etica era bine. Ar fi trebuit sa se retraga.

Sotul ei avea ascuns seiful in casa deputatului Daniel Barbulescu. In seif bani, opere de arta si lingouri de aur. Sa dea naiba, o nevasta stie chestiile astea!

Dar cel putin Valcov a cerut sa se voteze pentru ridicarea imunitatii, a spus ca-si va da demisia daca nu se va vota si apoi s-a prezentat la DNA.

eu cred ca acolo o sa spuna tot, si poate va scapa de arestarea preventiva.

mai a mai ramas careva nemanjit?

Din cate imi aduc aminte Sandru ne-a sprijinit cumva atunci cand au luat 25% din indemnizatii.....insa ei ne luau noua si furau de stingeau.....

Posibil sa nu stie......insa ma indoiesc.N-a divortat ca sotia nu p oate depune marturie impotriva sotului....cam asa ceva parca e in lege.Oricum.....mi-e sila.Dar mai sila mi-e de Sova care a scapat.

• Administrators

din decenta si pentru ca - orice femeie stie - o nevasta stie toti banii pe care ii aduce sotul in casa ... Lavina Sandru ar trebui sa ne LASE - si sa nu mai apara la tv in rol de comentator ci eventual in rol de actrita (unde se pricepe cel mai bine).

Iar postul Realitatea ... incalca niste principii jurnalistice acceptand-o ca moderatoare.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...