Mickyyy Publicat Martie 29, 2015 Raport Distribuie Publicat Martie 29, 2015 BunaRog moderatorii sa lase o zi topicul aici, dupa care il pot sterge.Am si eu o intrebare - are cineva vreun drum de facut dinspre bucuresti la braila cu masina mica azi-maine?Am o soacra operata la mine in vizita si trebuie sa ajunga acasa. Cum eu nu am masina si toti cei pe care ii stiu nu au drumuri in directia aia, cu toti cu care am vorbit de o cursa dus-intors am primit intre 3-400 lei/ drum. Soacra proaspat iesita din spital (unde a dat o groaza de bani) nu poate da mai mult de 200 lei pentru un drum, si vrea sa se duca cu trenul. Doar ca e operata la coloana, si 3-4 ore de stat in tren ar fi foarte obositoare pentru ea.Asa ca am zis sa intreb, ca nu ma doare mana, merge cineva intr-acolo? Si mai are un loc in masina? Face si el un "ciubuc". Isi scoate banii de drum, si in acelasi timp si o fapta buna :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Martie 29, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2015 Mickyyy...nu cred ca diferenta (de timp)intre masina mica is tren e atit d emare incit s amerite efortul...plus ca la tren s epoate ridica,face citiva pasi de cite ori simte ca nu mai poate sta... La masina mica si mai ales la persoane care nu le cunosti...crezi ca opreste cineva sa se ---dezmorteasca soacra? Plus ca banchetele sunt joase la masina mica,urcatul si coboritul ar putea fi adevarate probleme...la tren e altfel. Sigur e parerea mea,dar e mai sigur cu trenul. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickyyy Postat Martie 29, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Martie 29, 2015 Doctorul i-a recomandat, daca are posibilitatea, sa evite trenul sau sa mearga la cuseta (nici nu cred ca e cuseta pe directia asta). Si ca daca are de ales intre tren si masina, categoric masina. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickyyy Postat Martie 29, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Martie 29, 2015 Are o saptamana jumate de la operatie, se deplaseaza destul de bine, azi a fost singura cu taxiul la spital sa isi scoata firele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Martie 29, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2015 Doctorul i-a recomandat, daca are posibilitatea, sa evite trenul sau sa mearga la cuseta (nici nu cred ca e cuseta pe directia asta). Si ca daca are de ales intre tren si masina, categoric masina.Ma rog...daca asa i-a recomandat medicul!!! (am spus mai sus de ce cred eu ca e mai bine la tren,plus ca asocurile sunt altfel amortizate fata de masina) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Martie 29, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2015 Mickyyy, poti incerca aici: http://www.blablacar.ro/ridesharing/bucuresti/braila/#?fn=Bucure%C8%99ti%2C+Municipiul+Bucure%C8%99ti&fc=44.426767|26.102538&fcc=RO&tn=Br%C4%83ila%2C+Jude%C8%9Bul+Br%C4%83ila&tc=45.269194|27.957472&tcc=RO&sort=trip_date&order=asc&limit=10&page=1 Dar nu vine ca o recomandare directa, pentru ca nu am folosit niciodata, ci ca.. o posibilitate Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickyyy Postat Martie 29, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Martie 29, 2015 Mickyyy, poti incerca aici: http://www.blablacar.ro/ridesharing/bucuresti/braila/#?fn=Bucure%C8%99ti%2C+Municipiul+Bucure%C8%99ti&fc=44.426767|26.102538&fcc=RO&tn=Br%C4%83ila%2C+Jude%C8%9Bul+Br%C4%83ila&tc=45.269194|27.957472&tcc=RO&sort=trip_date&order=asc&limit=10&page=1 Dar nu vine ca o recomandare directa, pentru ca nu am folosit niciodata, ci ca.. o posibilitate Interesant, dar nu-i nimic luni :( Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Postat Martie 29, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2015 Sau hailadrum.eu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickyyy Postat Martie 29, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Martie 29, 2015 Ma rog...daca asa i-a recomandat medicul!!! (am spus mai sus de ce cred eu ca e mai bine la tren,plus ca asocurile sunt altfel amortizate fata de masina)E la a doua operatie de acest gen. La prima s-a intors acasa cu trenul, ce-i drept la doar 4 zile de la operatie, nu ca acum la 10, si i-a fost foarte rau pe drum. Ea vrea cu trenul ca e ieftin, dar am zis ca poate cine stie, cunoasteti voi pe cineva cu drum in directia aia. Ca la un drum dus intors facut special pentru ea iese prea mult. Pe cand asa, la un drum doar dus isi poate permite. De curiozitate, ca eu nemaiconducand nu mai stiu preturile, cam cat e combustibilul pe ruta bucuresti-braila (215km din care vreo 100 de autostrada)?Ca toti zic 250 lei si mie mi se pare exagerat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Martie 29, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2015 De curiozitate, ca eu nemaiconducand nu mai stiu preturile, cam cat e combustibilul pe ruta bucuresti-braila (215km din care vreo 100 de autostrada)?Ca toti zic 250 lei si mie mi se pare exagerat.Viteză:89 Km/h Timp:2 ore 27 min Consum:7,5 l/100 Km Consum total16,4 l = 100 RON http://distanta.ro/bucuresti/braila Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts