Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ghetar de primavara - A la recherche du PrinTemps perdu

Recommended Posts

Cum sunt alea vinete iuti?

Eu n-am nimerit niciodata asa ceva...

Si apoi...mie imi place iute, nu-s bune asa picante? La noi in casa doar Anei nu-i place iute [:)]

Sint iuti si amare in acelasi timp, nu-s bune deloc. De aceea eu gust fiecare vinata si apoi le toc, ca de e una nasoala o arunc fara sa le contaminez si pe restul.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 951
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Cum sunt alea vinete iuti?

Eu n-am nimerit niciodata asa ceva...

Si apoi...mie imi place iute, nu-s bune asa picante? La noi in casa doar Anei nu-i place iute [:)]

Nu exista vinete propriu-zis iuti. Sunt sigura ce  pinguinele dragalase s-au referit la acele vinete care din cauza semintelor ce contin niste anumite substante fac puschii/vezicule pe limba sau te irita, te inteapa la limba.

Ia uite la Rufus, ne-ati trimis noua vremea urata...tztztz...ia sa vezi ce v-o trimit eu inapoi [:D]

Bate un vant, de te ia pe sus...in drum spre birou, am crezut ca zbor cu tot cu masina, asa se legana pe sosea...dar mi-ar fi placut sa se faca masina zburatoare, asa ajungeam mai repede [:)]

Aaaa...amare, da, asta am mai gustat.

Iuti nu vazusem. Daca e de la seminte, probabil ca de aia nu stiu, ca noi le curatam bine-bine de seminte. Tora mai pune dovlecel, mie imi plac fara si doar salata, cu ceapa, fara maioneze si alte adaosuri.

Si eu fac vinetele doar cu ceapa, ulei si sare [fri] na, ca mi-ati facut pofta de vinete...poate cumpar joi, ca tot mergem la nemti la shopping, ca sa iau ce am nevoie pt drob...aici sunt ft scumpe vinetele, acolo le iau la 1/3 - 1/4 din pretul de aici...

la noi e soare dar cam frig pt gustul meu...tocmai ce a plouat de dimineata dar acum e frumos.

Copacii sunt inmuguriti, sapt trecuta am stat in curte si m-am bronzat putin pe fatza...bieninteles asistenta noastra care se innegreste ca un tigan a venit la lucru bronzat de zici ca a fost 2 saptamani la plaja...

am primit o reteta faina de la un asistent, a vazut-o la TV la Jamie Oliver, lamaie umpluta cu mozzarella, rosie, ansoa, busuioc, pusa la cuptor si sosul care se face in lamaie mancat pe paine prajita. poate imi fac in weekend. Azi as vrea sa ma epilez, sa fac niste biscuiti sanatosi dar si sa dorm, ca iar nu am dormit azi noapte.... si sa ma uit la grey's & la sotia perfecta.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...