Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ghetar de primavara - A la recherche du PrinTemps perdu

Recommended Posts

• Răspunsuri 951
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Buna ziua si de la mine!

Mariana ce frumos ai facut tu rezumatul! [flo2] [flo2] [flo2] [flo2] [flo2]

Abia acum am terminat de citit din urma:; am avut multa treaba la birou cu inchidere de luna.

Ioana tu intrebai, fata mea a avut in week-end concurs. A fost foarte bine mai ales ca noi nu am intrat in concurs......noi am fost la demonstrativ [:)]

Strumfi o imbratisare mare si de la mine....

Rox eu ma resimt dupa noua ora....

Vreau si eu sa vad filmele cu masculii sefei. [:)]

Va urez o saptamana usoara!

Distribuie pe alte site-uri

Ioana, poti folosi chicken broth la cutie sau cubulet gen Knorr...bineinteles cu aditivii de rigoare.

Sau folosesti piept de pui intreg (cu os), il dezosezi si fierbi in prealabil carcasa pentru supa.

in romania nu se gaseste chicken broth la cutie sau alt tip de ambalaj (in stare lichida, adica)

uite, asta e inca un produs care lipseste din rafturile noastre (povesteam cu letitia, la subiectul cu trucuri culinare). pentru ca multe retete sunt cu aceasta "supa de pui" si decat sa m-apuc sa confectionez asa ceva pentru a face o alta reteta, mai bine renunt si fac direct supa/ciorba aia de pui.

danielag, ma gandeam eu. [flo]

Culmea 'tupeului' mi s-a parut o carte de retete rapide care aveau in proportie de 90% ingrediente de-astea: supa de... [:)]. Pai, daca trebuie sa fac supa dinainte ce 'rapiditate' mai e asta? Da, in UK se gaseste de cumparat pe categorii/ sortimente dar nu ma tenteaza.

Corina, cred că am văzut ceva supe din astea la cutie de carton (cum sunt cutiile de lapte) la Mega Image. Dar cum nu m-a interesat povestea, că nu-mi place să le iau gata făcute, nu m-am uitat cu atenție. Știu că era ceva de pește și ceva de legume.

la un moment dat am gasit si eu in lidl, dar tot de legume. iar in carrefour exista ceva supa de peste, la delicatese internationale, ca sa zic asa.

insa daca acele retete au in compozitie "supa de pui", ce folos...nu poti pune zeama de legume sau peste in loc...

o tipa de pe tlc, chef la un restaurant, spunea ca face mai multa supa de pui o data si portioneaza in recipiente pe care le pune la congelator. e si asta o varianta, sa zic.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...