buflea Postat Martie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2015 (editat) nu imi place ca nu are piept pe par ... ...Hshahahahahahaaaaa ...va jur ca asta nu a fost intentionata ...asa mi-a iesit din taste ... Editat de Martie 30, 2015 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Martie 30, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Martie 30, 2015 [:-)))] [:-)))] [:-)))] [:-)))] acum am citit... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buflea Postat Martie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2015 Si acum sa trec la supa de pui ...la noi se gaseste la cutie, conserva, sticla ...adica in forma lichida...de pui, de vita, de legume. Si eu folosesc la sosuri sau cand fac pilaf ...aia de pui e foarte buna, nu are gust de eritromicina desi sunt convinsa ca are ceva conservanti. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Martie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2015 Gust de eritromicina :)))))) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buflea Postat Martie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2015 pai, sa zica el, nu? despre nume, pot sa il editez; cand am propus sa mai alternam nu imi amintesc sa fi zis cineva 'nu', dar poate eram eu prea exaltata si nu am bagat de seama.Pai Soro, nu credeam ca te si apuci de treaba ...Dar uite ca spun eu "nu" ideii de a scoate cuvantul "ghetar" din titlu ...poti sa pui ce nume doresti, dar sa aibe "ghetar" in primele 3 cuvine, ca alea sigur apar si pe telefon ... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Martie 30, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Martie 30, 2015 Pe mine ma sperie mai mult povestile horror cu fabricile de pui (ca nu pot sa le zic ferme). Anul trecut era ceva scandal aici cu conditiile de igiena in care se proceseaza puiul pana ajunge el epilat si decapitat in caserola. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Martie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2015 (editat) Leti, la noi se gaseste baba ganoush la supermarket …alaturi de humus. Dupa mine e ca o salata de vinete romaneasca dar fara gustul ala de fum. Nu are usturoi, sau ma rog, in asta de la magazin nu se simte. Rox, asa cum ai gatit tu vinetele pt baba ganoush, asa mi-a spus Ocebine ca face ea salata de vinete …de aia ramane ea impresionata de fiecare data de salata mea de vinete …pentru ca a ei nu are gust de fum …v-am spus, ca Ocebine este un Jamie Olivier local in ale gatitului ? … cand mi-a laudat salata mea de vinete, am crezut ca face misto de mine … Ioana, frumos titlul dar carcotesc … cam lung, nu intra tot pe telefon …plus ca, eu de dimineatza m-am comportat ca magarul la poarta noua … nu am gasit cuvantul “ghetar” in titluri, nu am stiut care imi e ghetarul … cred ca ar trebui sa mentzinem cuvantul de cautare “ghetar” ca sa functioneze si la motoarele mele mentale de cautare. Si sper sa nu se fi "deranjat" Rufus ca a fost asa dat la o parte fara motiv si lasat doar sa inchida "usile" , ca mie imi placeau titlurile dnealui din motivele mai sus enumerate. Rezonez 100% cu titlu, vorba englezului "if ain't broken don't fix it". Am si eu probleme cu "motoarele de cautare". Vrista neica, vrista! Baba ganoush n-am cautat la magazine, dar cred ca o fi si pe la noi. Humusul nu-mi place, are gust de hirtie, prefer oricind fasolea batuta. Este si la noi supa Stock) de vaca, pui, peste, la conserva sau proaspata in pungi in frigider, uneori iau, depinde ce gatesc, dar cuburile le am in casa tot timpul. Editat de Martie 30, 2015 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Martie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2015 Piept pe par, cuc in flori, gust de eritromicina, [:-)))] [:-)))] [:-)))] Se uita colegii nedumiriti la mine! Noroc ca mai am un pic si ma duc acasa [:-)))] [:-)))] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buflea Postat Martie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2015 (editat) of, of, mai, maicum o dau, nu e binenu mai pot sa caut unul paros acu, ca sunt la munca si deja am riscat niste tresariri (daca s-o fi uitat vreun shef/coleg in monitorul meu cand am cautat poza)Hai lasa cautarile, ca deja m-am prins ca pe asta l-ai pupat azi noapte, sa-ti fie de bine ...si nu ziceai tu capitolul trecut, ala cu "ghetar" in titlu (blink, blink), ca iti plac mult florile ...poza asta explice de ce ... Editat de Martie 30, 2015 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Martie 30, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Martie 30, 2015 (editat) Buflea, tu esti pro-ghetar, eu sunt pro-imaginatie.Daca schimb titlul acum, inseamna ca imi anulez singura intentia. Scorul este 1:1 - mai voteaza cineva?Edit: scorul este 2:1, a votat Letitia.Am schimbat titlul. Editat de Martie 30, 2015 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts