Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

O dimineata, doua sau mai multe

Recommended Posts

E dimineata. Dar poate sa fie la fel de bine si mijlocul zilei sau seara ei ori poate fi chiar noapte. In fond in orice moment al unei zile de la un capat la celalat noi existam. Unii vin acum, altii sunt si unii numai sunt. Sau poate ca sunt in gandurile celor ramasi. Si uite asa constat a cata oara ca ma aflu intr-un cerc. Vesnicul cerc al vietii. Neintrerupt. Am in fata mea o floare. Nimic spectaculos as spune, cine nu ar putea sa aiba in fata lui o floare? Si cu toate acestea daca ma uit atent la ea vad magia vietii. Pentru ca zilele trecute era doar un boboc. Micut, firav apoi din ce in ce mai viguros pana cand a devenit floarea din fata mea in toata spendoarea ei. Alaturi de ea pe masa sunt petale cazute ale unei alte flori de dinaintea ei. Din aceasta nu a mai ramas decat locul care sa aminteasca de existenta ei anterioara. In imaginea intiparita in memoria mea stiu insa ca a fost absolut la fel de frumoasa ca si cea de acum. Si asa imi readuc aminte de cerc. Cercul vesnic al vietii. Flori ce au trecut, flori ce sunt si flori ce vor fi sa fie. Si gandul imi zboara din nou si imi spune ca si ieri si azi si maine va exista cel putin o floare deschisa in toata spendoarea ei. Si la fel de sigur sunt ca si ieri si azi si maine va exista cle putin o pereche de ochi care vor vedea si floarea de ieri si cea de azi si cea de maine chiar daca toate sunt si vor fi undeva pe un cerc nesfarsit al vietii asemeni lor, ochilor ce vad dincolo de timp.

La multi ani tuturor florilor din lume. Un gand bun celor care au fost si o speranta de bine celor ce vor fi sa vina!

Cu mult drag, Marius

post-124994-0-35828000-1428220387_thumb.jpg

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...