Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cati copii ai si cati ti-ai dorit?

Recommended Posts

Prietena mea cea mai buna s-a mutat de 2 ani in Canada. A plecat din tara cu 2 copii acum 5 si 6.

Si-a mai dorit un copil si este insarcinata cu gemeni, luna a 7-a. In total o sa aiba 4 copii. Ieri am vorbit cu ea la telefon si am intrebat-o cum se simte. Mi-a spus: "o sa am 4 copii, no more!". Acest "no more" a sunat cam brutal dar cred ca este de iertat pentru o mamica insarcinata cu gemeni in luna 7. Eu am 3 copii si mi-am dorit 3. Multe femei nu reusesc sa aiba macar unul.

Voi cati copii aveti si cati v-ati dorit?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Mi-am dorit 3. Am fost singurul copil al familiei si mi-am dorit enorm sa am frati, surori ... dupa cutremurulul din 1977 am zapacit-o de tot pe mama sa adopte un copil ca tot ziceau pe la stiri de cati copii au ramas orfani.

Am 1. Facut greu, dupa o boala criminala, sarcina toxica, nascut un pic prematur, urlacios continuu in primul an de viata. Poreclit "Raknetu Carpatilor" de toti prietenii martori la botez. Sincer, uneori ma intreb cum am reusit sa supravietuiesc acelui an (in functie de zi am alte raspunsuri).

Isi doreste frati/surori, dar din pacate pentru el nu cred ca va avea. Desi nu suplineste, i-am luat catel macar sa aiba responsabilitati.

Intotdeauna m-am vazut ca mama a unui singur copil. Consider(am) ca unul este suficient.

Am doi. Cu diferenta de 7 ani intre ei. La al doilea a insistat sotul. Si ma bucur ca a facut-o! [pk]

Per ansamblu, cu experienta de acum, daca ar fi sa o iau de la inceput, as vrea tot doi, dar facuti mai tarziu, dupa 35 de ani.

Eu vreau doar unul, si eventual unul adoptat...mulatru sau negru.

Nemtii din zona mea se uita la mine ca la OZN-uri cand le spun ca vreau doar unul. Ba chiar un fost coleg polonez care traieste in Germania de mai mult de 13-14 ani mi-a tinut teoria ca daca am doar unul va ttebui sa ne duca el in spate pe mine si pe sot la batranete, deci din munca lui va trebui sa plateasca 2 pensii si ca dpdv finainciar e mai bine pt toata lumea sa aiba minimum 2 copii, ca sa existe buget suficient pt pensii cand ajungem la batranete :))))))

In plus majoritatea de aici are 3-4 copii, cred ca nici nu stiu pe cineva cu unul singur......

Au venit acum 3 colege pe interne, toate au terminat facultatea anul trecut, 2 unt casatorite, una are 2 copii, cealalta 1 dar a spus ca vrea sau 3 sau 'inca' 3, nu am fost atenta.

Inainte sa am copil vroiam doi, dupa ce am facut-o pe sora lu' Raknetu Carpatilor m-am calmat cu vrutul.  

Xio, si sotul meu e privit cu sprancene ridicate cand le spune colegilor (din UK sau Fr. sau De sau Be) ca avem unul singur si n-am mai vrut alt copil. Cuuuum?

Nu-mi pare rau deloc ca m-am oprit la 1.

Inainte sa am copil vroiam doi, dupa ce am facut-o pe sora lu' Raknetu Carpatilor m-am calmat cu vrutul.  

[:-)))] [:-)))] [:-)))] racnetul carpatilor!!!!!!

Eu am vrut dintotdeauna unul(de fapt in tineretea mea nici nu am prea vrut copii,mai tirziu a aparut dorinta sa spun asa...)si daca ar fi fost sa ma iau dupa cum a fost puiu'...pai trebuia sa fac macar citiva...adica eu nu prea am simtit ca am copil mic.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...