Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pentru tine

Recommended Posts

Timpul.

Acum ma gandesc din nou ca noi suntem vremelnici. Ne nastem traim si murim pe aceasta lume in rand cu toate vietatile dupa aceleasi reguli. Imi aduc aminte de tatal meu trecut la cele vesnice alaturi de cei ce nu mai sunt, ma gandesc la copiii mei ce timpul le va darui clipele lor de bucurie alaturi de cele de tristete, de disperare si cele ale sperantei. Acum insa am sa ma opresc cateva secunde la speranta. Speranta si intelepciune. Acest tandem care trebuie sa duca mai departe sensul oricarui om pe acest pamant. Pe masura ce-mi trece timpul sufletul meu se completeaza cu cuvintele si sfaturile primite impletite cu zilele si traiul alaturi si impreuna cu cei din jurul meu si imi doresc ca ceea ce sunt, ceea ce simt si ceea ce cred sa pot lasa mostenire celor ce-mi urmeaza, asa cum si eu am mostenit celor din fata mea. Acesta este bagajul, aceasta-mi este crucea si doar atat pot lasa mai departe, fie prin fapte, fie prin privire, fie prin cuvinte, fie prin tacere.

Speranta. Asta sper.

Va doresc tuturor multa cumpatare, intelepciune si speranta. Aveti grija de voi, aveti grija de cei de langa voi.
Marius

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...