Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Sfarsit de clasa a IV-a

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumesc frumos pentru idei !

Sunt locatii super, numai ca depind de vreme ... daca ploua, ne incurca toate socotelile ...

Da, e adevarat. Noi am riscat si am castigat. Fiind luna iunie a fost perfect pentru stat in aer liber. Tin minte ca in jurul orei 2 a inceput sa picure si cei de acolo s-au mobilizat si i-au bagat pe copii sa ia masa de pranz in restaurant. Dupa-aceea au iesit si s-au zbenguit de nu-i mai puteam strange la ora 7 sa-i luam acasa.

Am consultat mai multe site-uri gen accuweather..etc...si am riscat. Intr-o incinta n-ar fi iesit asa o petrecere memorabila.

Distribuie pe alte site-uri

Si noi tot la Phoenicia - Cernica am facut, dar a fost o combinata :).

Am facut vinerea, sa nu fie aglomerat cu alti doritoi de catareala. A venit un autocar al lor la scoala si a luat copiii si invatatoarea. S-au dus la catarat - 3 ore. Aici copiii au avut inclusa o gustare (1 sandvish + 1 suc). Pe parcursul celor 3 ore, incet-incetisor au venit si parintii care s-au asezat la terasa la o cafea (pe banii lor).

Dupa orele de catarare toata lumea s-a mutat la restaurant unde au urmat alte 3 ore de petrecere. Copiii s-au dus la baie si s-au spalat si imbracat  "de fitze", au pozat pe malul lacului, Pentru copii a fost masa preplatita. Parintii au mancat cine ce a dorit si au platit individual. Am avut un organizator de petreceri care le-a facut niste joculete si karaoke. Nu am mers pe ideea de tort ci am cumparat noi din ultimii bani de la fondul clasei platouri cu miniprajituri diverse, astfel incat sa aiba fiecare din ce tip ii place.

La capitolul costuri, acum doi ani, am platit 100 lei/ copil celor de la Cernica si a fost inclus acutocar, catarare, gustare, doua feluri de mancare si suc pt copii in restaurant. Organizatorul care a venit cu recuzita de petrecere 40 lei/copil si pozar oficial (poze si film... ca la nunta) alti 40 lei pt cine a dorit filmare profesionista (cine nu - nu a platit). Parintii au platit ce/daca au consumat. Am pus detaliat preturile pt ca unii nu au dorit sa plateasca DJ-ul sau fotograful si atunci au platit doar 100.

In caz de ploaie (si a plouat cam jumatate de ora dar doar dupa ce am ajuns la restaurant) ne-am fi mutat mai repede in restaurant si... gata. Oricum vinerea nu aveau alt eveniment sau clienti ca sa-i incurcam.

Ar mai fi o varianta sa luati legatura cu o firma de evenimente care sa va gaseasca ea o locatie in oras. Cum ar fi in cazul vostru sa gaseasca o vila cu curte si sa organizeze o petrecere afara iar in caz de ploaie sa aiba posibilitatea sa o mute inauntru. Daca te intereseaza, am o prietena care lucreaza la o firma de evenimente si te pun in legatura cu ea. Mai multe amanunte sau costuri nu stiu.

Dupa discutii si deliberari ne-am hotarat la Complex Herastrau, cu tot tacamul, respectiv DJ, baloane si, bineinteles, meniu pt copii .Meniu care, dupa parerea mea, este prea bogat pentru copii , avand in vedere ca ei sunt cu gandul la distractie si nu la mancare, dar a intrat la 'impuse' .

Cu totul, e cam 100/ copil .

Doamna a ales o zi in cursul saptamanii si la o ora imposibila din punctul meu de vedere, adica 10 dimineata  [batcap] , dar asta e ...

Speram sa fie frumos si copiii sa ramana cu o amintire placuta .

• 4 weeks later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...