lucianalicurici Publicat Aprilie 29, 2015 Raport Distribuie Publicat Aprilie 29, 2015 (editat) Buna fetele, In caz ca mai sunt fete care apeleaza la aceasta clinica as vrea sa va fac cunoscute cateva experinte mai neplacute. Doctorii sunt geniali si echipamentele sunt foarte performante dar fura la bani in stil mare. 1. Preturile nu sunt niciodata aceleasi. Am facut pana acum 6 ecografii toate pentru monitorizare sarcina in stadiu mic si de fiecare data am platit un alt pret: ba 160 ron, ba 180 de ron, ba 198 de ron. Pe site-ul dvs nu se mentioneaza decat pretul de 160 de ron. Receptionera nu mi-a oferit nici un argument corespunzator atunci cand am cerut explicatii. Acelasi lucru pentru consulatie - de fiecare data alta suma: intre 200-100 RON. Toate au fost acelasi tip de control la acelasi doctor. Pe bon imi apare de doua ori consultatie/interpretare cu suma de 100 de RON. Receptionera mi-a oferit ca argument ca asa ii apare din calculator si ca consultatia costa 200 RON dar se afiseaza pe bon de 2 ori cu suma de 100 de ron. Pe site pretul pentru Control / interpretare analize este de 110 RON. http://www.wellborn.ro/clinica-wellborn-bucuresti/obstetrica-ginecologie/servicii-medicalepreturi/ http://www.wellborn.ro/clinica-wellborn-bucuresti/imagistica-ecografica/servicii-medicalepreturi/ 2. Programarile facute la telefon nu sunt inregistrare corespunzator: Am fost programata in alta zi desi telefonic primisem o alta data. Nu am primit nici un fel de scuze si am fost tratata cu indiferenta de persoana de la receptie. Am fost pusa sa astept 3 ore pana toate programarile au fost terminate ca apoi sa pot intra la consulatie. 3. Serviciile NU sunt decontate de CNAS! Receptionera m-a informat ca pentru ecografia la depistarea anomaliilor de grd I nu se accepta trimitere de la medicul de familie. Totusi pe site apare o noua contrazicere avand mai jos descrierea detaliata a serviciilor medicale decontate in care apare si acest tip de ecografie. http://www.wellborn.ro/servicii-medicale-gratuite-pentru-sanatatea-femeii/ 4. Nu se accepta sa fac analizele de sange la un alt laborator pentru bitest. Asta nu am inteles de ce. Oricum analizele de pana acum erau eliberate de Regina Maria. Lucru pe care il puteam face si eu la un cost mai mic. 5. Dupa ce am platit bonul am fost intoarsa din drum peste 30 de min ca uitasera sa ma taxeze pentru niste secretii recoltate. Take care ;) Editat de Aprilie 29, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete Postat Aprilie 29, 2015 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2015 Buna fetele, In caz ca mai sunt fete care apeleaza la aceasta clinica as vrea sa va fac cunoscute cateva experinte mai neplacute. Doctorii sunt geniali si echipamentele sunt foarte performante dar fura la bani in stil mare. 1. Preturile nu sunt niciodata aceleasi. Am facut pana acum 6 ecografii toate pentru monitorizare sarcina in stadiu mic si de fiecare data am platit un alt pret: ba 160 ron, ba 180 de ron, ba 198 de ron. Pe site-ul dvs nu se mentioneaza decat pretul de 160 de ron. Receptionera nu mi-a oferit nici un argument corespunzator atunci cand am cerut explicatii. Acelasi lucru pentru consulatie - de fiecare data alta suma: intre 200-100 RON. Toate au fost acelasi tip de control la acelasi doctor. Pe bon imi apare de doua ori consultatie/interpretare cu suma de 100 de RON. Receptionera mi-a oferit ca argument ca asa ii apare din calculator si ca consultatia costa 200 RON dar se afiseaza pe bon de 2 ori cu suma de 100 de ron. Pe site pretul pentru Control / interpretare analize este de 110 RON. http://www.wellborn.ro/clinica-wellborn-bucuresti/obstetrica-ginecologie/servicii-medicalepreturi/http://www.wellborn.ro/clinica-wellborn-bucuresti/imagistica-ecografica/servicii-medicalepreturi/ 2. Programarile facute la telefon nu sunt inregistrare corespunzator: Am fost programata in alta zi desi telefonic primisem o alta data. Nu am primit nici un fel de scuze si am fost tratata cu indiferenta de persoana de la receptie. Am fost pusa sa astept 3 ore pana toate programarile au fost terminate ca apoi sa pot intra la consulatie. 3. Serviciile NU sunt decontate de CNAS! Receptionera m-a informat ca pentru ecografia la depistarea anomaliilor de grd I nu se accepta trimitere de la medicul de familie. Totusi pe site apare o noua contrazicere avand mai jos descrierea detaliata a serviciilor medicale decontate in care apare si acest tip de ecografie. http://www.wellborn.ro/servicii-medicale-gratuite-pentru-sanatatea-femeii/ 4. Nu se accepta sa fac analizele de sange la un alt laborator pentru bitest. Asta nu am inteles de ce. Oricum analizele de pana acum erau eliberate de Regina Maria. Lucru pe care il puteam face si eu la un cost mai mic. 5. Dupa ce am platit bonul am fost intoarsa din drum peste 30 de min ca uitasera sa ma taxeze pentru niste secretii recoltate. Take care ;) Oh da, da avem experiente cu duimu.Anul trecut am ajuns la dna dr Bolintineanu pt a ne ajuta sa ramanem gravizi. Am fost la multe consultatii la dansa, la dnul Jalba, eco, inseminari. Dna dr e ok, asistentele, dar la bani is sub orice critica. Confirm si eu ca nu au nici o logica in modu in care taxeaza la consultatii si ecografii, pt acelasi tip de eco, pt aceeasi consultatie am platit diferit, am si bonurile pastrate, dupa ce voi ramane gravida le voi publica. De asemenea, scumpesc serviciile, dar fara sa puna preturile noi pe site sau chiar la receptie, in ziua inseminarii au vrut sa ma puna sa platesc cu 40 eur in plus, se scumpise desi nicaieri nu era specificat, nu fusesem anuntata desi tineam legatura zilnic cu ei, si nici ei nu stiau din ce data se scumpise. Am facut o programare pt o eco transvaginala cu bilet de trimitere de la medicul de familie, si dupa am fost sunata ca doar la anumiti medici se accepta, desi la programare nu mi se spusese nimic. Si ar mai fi multe altele. Ah, si la pret, sunt unii din cei mai scumpi, analizele prescrise le-am facut pe la Medlife, Synevo - pt ca diferenta de pret era mare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Aprilie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2015 cel mai corect ar fi sa le transmiteti si lor aceste lucruri si apoi sa contactati si protectia consumatorului. este o societate comerciala care nu functioneaza corect. deci trebuie reclamat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MamicaAspiranta Postat Aprilie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2015 Pot spune ca am trecut prin aceeasi experienta, chiar nu am niciun pic de bun simt fara de pacientii lor care le aduc veniturile.Am fost foarte revoltata la momentul respectiv, dar acum mi-am schimbat clinica, am intalnit niste oameni minunati cu bun simt fara de pacienti asa ca m-am linistit. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianalicurici Postat Aprilie 30, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2015 Am transmis o reclamatie catre ei pe mail si astept raspunsul lor. Va asigur ca nu o sa ii las pana nu o sa afiseze niste preturi fixe pentru ca toate viitoarele mame sa aiba un tratament corect pe banuti lor! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MamicaAspiranta Postat Aprilie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2015 Ma bucur ca sunt si mamici care iau atitudine fata de lucrurile acestea si nu le lasa asa.Bravoo!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete Postat Aprilie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2015 cel mai corect ar fi sa le transmiteti si lor aceste lucruri si apoi sa contactati si protectia consumatorului. este o societate comerciala care nu functioneaza corect. deci trebuie reclamat. Am facut asta la momentul respectiv, am refuzat sa platesc diferenta de bani, si am vorbit cu PR-ul lor, care a vorbit cu cei de la conta. Insa ce poti face mai multe cand esti in mijlocul procedurilor si toata lumea iti spune ca trebuie sa stai linistita. Si eu am schimbat clinica, desi mi-era comod. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.