Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Factorul Rh in sarcina: riscuri si ce e de facut pentru ca totul sa fie bine

Recommended Posts

• Administrators

Factorul Rh in sarcina: riscuri si ce e de facut pentru ca totul sa fie bine

In general, ca mamici ne gandim prea putin la analizele de sange de la inceputul sarcinii. Cele mai multe dintre noi nici nu mai auzim vreodata o vorba despre acele picaturi de sange varsat in primele saptamani. Totusi, unul dintre testele efectuate cu acest sange detecteaza grupa de sange si factorul Rh, aspecte importante pentru sanatatea mamei si a bebelusului sau. Iata totul despre factorul RH al sangelui si sarcina.

http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/rh-sarcina-compatibilitate-11.jpg

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu am Rh negativ, sotul pozitiv. Pe toata perioada sarcinii am facut analize pentru detectarea anticorpilor. Nu au fost probleme si, imediat dupa nastere am facut acel vaccin care sa ma fereasca de probleme la urmatoarele sarcini.

Si eu la fel, mai putin vaccinul.

Problema apare cand gravida nu se informeaza unde trebuie (medic) si asculta ce spun vecinele. Cumnata mea m-a sunat plangand ca are Rh negativ si toata lumea ii spune sa faca avort ca va naste un copil handicapat. Cu greu am linistit-o chiar daca ma avea chiar pe mine ca exemplu.

• 1 year later...

Și eu am RH negativ, iar soțul pozitiv. Aparent nu este nici o problemă, atâta timp cât nu produci anticorpi - pentru asta am făcut o analiză de sânge la 8 săptămâni și se va repeta la 20 de săptămâni. Rezultatul analizelor a fost ok: anticorpi absenți. Mie doctorul mi-a spus că ar trebui să facem un vaccin pe la 28 de săptămâni, după care încă unul imediat după naștere. Deși zău că nu înțeleg de ce, având în vedere că nu produc anticorpii. 

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...