Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna dimineata dragi pinguine,

Ioana vreau sa te felicit din toti rarunchii pentru sumarul de la inceput.

Este glumet, cuprinzator si scris cu  mult, mult talent.

era cat pe ce sa o contrazic pe XIO cu cei 11 ani de cand se difuzeaza Anatomia lui Grey. Parca ieri m-a sunat sora mea mea sa-mi spuna de film, cuma ca joaca un actor sexy, hot unu de-i zice Patrick Dempsey. si-n in primele episoade, moama ce emotii erotice ne transmitea. Da, da a fost in 2005. Avea Silvi 7 ani ma boloborosea de cate ori ma inchideam sa vad filmul.

Au trecut 10 ani de cand o tanara enervanta, proaspata studenta la medicina ne dadea lectii si tin minte clar cum am trimis-o sa se uite la serial si la cum se petrec lucuruile in spitale civilizate. Acuma tanara aia a terminat si facultatea, s-a maritat a si fugit din tara.

10 ani de anatomie. 10 ani de crescut copil. 10 ani si mai mult de DC. Pai dupa numaratoarea asta, de aici o sa si ies la pensie.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 792
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Imi pare bine ca Aqai are asa niste prieteni buni la ea pe strada. I-as imprumta cateodata.

Sunt cam invidioasa ca e asa subtirica si tinerica.

Buflea, daca ar putea, ar trebui sa nu se mai gandeasca la problema de 30 de zile. Pentru ca indiferent cat gandeste tot nu o poate rezolva in mod favorabil pentru pishicul dumneaei. Putin optimism nu ar strica. S-ar putea ca pana la urma sa iasa bine, domnul de de 30 de zile sa fie Ok, sa va faca nici sa nu ii simtiti prezenta si el sa fie o bucurie si un ajutor.

====

si mai mult de atat: va invidiez pe toti/toate cei ce stati la curte si aveti case mari. Mie imi plac musafirii si  mi-ar placea sa primesc vizite, dar in 3 camere ale mele, de bloc cu o singura baie nu-i loc. 

Neata! [cit]

E o vreme numai buna de stat sub plapuma si dormit ori numarat bani! [:D] 

Am luat biletele de avion pentru Ro in august! [avion]   [bis] [disco]   Nick deja viseaza sa isi serbeze ziua pe la "Caru cu bere" ca de fiecare data cand mergem in Ro tragem o fuga pe acolo. Tare ii mai place mancarea romaneasca si deja saliveaza la gandul jumarilor!  [nebu]  

Ma doare capul rau. Asa m-am trezit cu durerea asta de cap nebuna. Mi-am facut un dublu espresso si sper sa mai treaca si din oboseala ca m-a trezit Miss de vreo 3 ori azi noapte. Ba ca i-a cazut plapumioara pe jos, ba ca vrea apa, ba ca nu mai stiu ce... chiauna mi-s!  [doh]

Am iar o turma de rufe de calcat si o leneeee... poate mai incolo dupa ce mai trece din durerea asta de cap nebuna! Mai trebuie sa mergem si la shopping ca a inceput sa bata vantul si prin frigider. O sa intru si pe la mag rom sa vad daca au adus mici ca data trecuta cand am fost nu aveau, Daca nu o sa toarne cu galeata o sa facem si niste mici, daca gasesc, ca imi sta capul la ei de ceva saptamani. Ori poate mai bine mergem la restaurantul turcesc sa mancam?! Hmm.... salivez deja numai la gandul mancarii de acolo! [pofticios]

Week end frumos!  [flor]

Neata si de la mine.

se pare ca Kate a intrat in travaliu. De-acu sa te tii, numai despre asta o sa se vorbeasca vreo citeva zile...

Strumphy ce magazin romanesc aveti linga voi? Cum se numeste? La Dumitrescu? Eu acuma comand online ca mi-e greu sa ajung in Londra.

Neata si de la mine.

se pare ca Kate a intrat in travaliu. De-acu sa te tii, numai despre asta o sa se vorbeasca vreo citeva zile...

Strumphy ce magazin romanesc aveti linga voi? Cum se numeste? La Dumitrescu? Eu acuma comand online ca mi-e greu sa ajung in Londra.

Pai numai bine ca naste ducesa sa nu ii mai vad moaca lui "Farash" asta peste tot! [:D] 

Nu e romanesc 100%, patronii sunt moldoveni de peste Prut dar au produse romanesti multe si de acolo mai cumpar cand mai am cate o pofta de ceva romanesc. M-ai facut sa gugalesc unde e La Dumitrescu, ohoo maica... e departe de mine, eu stau in postcode cu N si asta e E17 [:D] Mai bine vii odata in Londra si te duc la restaurantul turcesc la a carui mancare salivez acum, da-i incolo de mici... eu am in cap acum numai meze, humus, cacik, sucuk, lamb chops, care-s pur si simplu dementiale... ioi ce salivez in sec! [pofticios]  Stiu ce fac dupa termin cu soppingul, via la turci sa mancam!  [yum]

Am terminat cumparaturile; acum fac ciorba de dovlecei..prietenilor nostri le place ft mult, asa ca jumate merge la ei maine...mereu ma intreaba cand fac ciorba de-aia super gustoasa  [:)]

Am vreo 10 radacini de leustean...cred ca pun cateva si in ghiveci, sa am si iarna...am luat si o lopata de sapat in gradina, imprumutam mereu de la vecini cand aveam nevoie  [:)] noi le dadeam masina de tuns iarba...cei care au stat aici inaintea noastra, ne-au lasat masina de tuns iarba gratis...se mutau la bloc...

Ma bucur ca ajung vederile...

Nu mai ploua si e cald..iesise si soarele mai devreme...trebuie sa merg sa-mi spal masina..trebuie sa dau si cu aspiratorul in ea, da mi-e cam lene...

Al meu nu merge la restaurante turcesti&co... nici sa nu auda de ele...

Marti implinim 13 ani de relatie, asa ca vom merge la restaurantul nostru preferat, indian  [pk]

morgen

Ioana,  [flo2]  ptr rezumat. 

si va rog sa.mi dati idei de cadou, baba e maica'mea.  [pk]

Simonna, eu te dadusem la disparuti, initial m-am gandit ca ai plecat in Caraibe si nu te mai intorci. bine ai revenit. spor la despaduchere. (nici eu nu stiu cum arata lighioanele) 

ella, vin la voi la fripturi si mici. [pk]  doamne, a trecut deja o saptamana de cand ne-am vazut....  [il]  sa aveti un timp fain.

restul doamnelor, spor la treburi si gratare. 

eu sunt astazi invitata la o petrecere, nici nu stiu cum am deschis gura si am promis ca merg. desi nu cunosc aproape pe nimeni de acolo. 

de maine intram in normalitate, vine acasa seful numarul unu.  [pk]

V-am spus ca si eu am primit vederea? Din orasul acela scunfundat in ape unde iti ciocane broasca cu laba-n geam. Da, da, chiar de acolo.

====

Astazi trebuie sa ma duc la ziua nepoatei mele. Implineste 14. Ar fi trebuit sa primesc telefon cu ora la care incepe, dupa cum mi s-a promis. Pana acuma nimic. Nu stiu daca sa ma supar sau nu.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...