Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Pai numai bine ca naste ducesa sa nu ii mai vad moaca lui "Farash" asta peste tot! [:D] 

Nu e romanesc 100%, patronii sunt moldoveni de peste Prut dar au produse romanesti multe si de acolo mai cumpar cand mai am cate o pofta de ceva romanesc. M-ai facut sa gugalesc unde e La Dumitrescu, ohoo maica... e departe de mine, eu stau in postcode cu N si asta e E17 [:D] Mai bine vii odata in Londra si te duc la restaurantul turcesc la a carui mancare salivez acum, da-i incolo de mici... eu am in cap acum numai meze, humus, cacik, sucuk, lamb chops, care-s pur si simplu dementiale... ioi ce salivez in sec! [pofticios]  Stiu ce fac dupa termin cu soppingul, via la turci sa mancam!  [yum]

Ha, ha, ha! Parca te si vad salivind! Am salivat si eu citindu-te.  Am si eu in tirg un restaurant turcesc nou deschis. Am fost nu demult, nu mai stiu daca aveau lamb chops, dar selectia de carne la gratar a fost dementiala, precum si antreurile.

Dumitrescu pe vremuri era in Walthamstow, dar s-au mutat de acolo. Nu stiu unde sint acum. Site-ul ala de pe internet e vechi. Cred ca ei au fost printre primii, daca nu primii care au deschis magazin romanesc in UK. 

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 792
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Sunt nauca, azi-noapte ne-am culcat la 3.30. P se culcase bine mersi si de la 23 a avut 3 episoade de voma. Saracuta a vomat tot ce a mancat seara. Prima tura ne-a luat prin surpindere asa ca patul ei a fost plin. Dupa ce am spalat-o am crezut ca asta este si am mers cu ea la noi in pat. Aveam ligheanul la indemana si se parea ca a adormit si totul e bine. S-a trezit direct vomand si pana am pus ligheanul a facut si la noi o mare balta, plus cand a coborat din pat sa mearga la baie a dat si pe mocheta. Spalat, schimbat, pus in pat la ea- intre timp B schimbase astrernutul. Din fericire ptr tura 3 s-a dus repede in baie. Asa ca aseara am pazit-o sa nu faca febra pana nu am mai reusit sa stam treji + am apalat 3 masini de lenjerie si inca mai sunt. Azi se simte bine, de fapt de aseara dupa tura 3 s-a linistit si a putut sa doarma. Am trecut-o pe orez si morcov fiert. S-a speriat f tare, ultima oara cand a vomat avea vreun an sau cam asa. Sper ca fost de la mancare, oricum stau cu ochiul pe ea ca 'vulturele'.

Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...