Letitia1 Postat Mai 2, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2015 (editat) Pai numai bine ca naste ducesa sa nu ii mai vad moaca lui "Farash" asta peste tot! Nu e romanesc 100%, patronii sunt moldoveni de peste Prut dar au produse romanesti multe si de acolo mai cumpar cand mai am cate o pofta de ceva romanesc. M-ai facut sa gugalesc unde e La Dumitrescu, ohoo maica... e departe de mine, eu stau in postcode cu N si asta e E17 Mai bine vii odata in Londra si te duc la restaurantul turcesc la a carui mancare salivez acum, da-i incolo de mici... eu am in cap acum numai meze, humus, cacik, sucuk, lamb chops, care-s pur si simplu dementiale... ioi ce salivez in sec! Stiu ce fac dupa termin cu soppingul, via la turci sa mancam! Ha, ha, ha! Parca te si vad salivind! Am salivat si eu citindu-te. Am si eu in tirg un restaurant turcesc nou deschis. Am fost nu demult, nu mai stiu daca aveau lamb chops, dar selectia de carne la gratar a fost dementiala, precum si antreurile. Dumitrescu pe vremuri era in Walthamstow, dar s-au mutat de acolo. Nu stiu unde sint acum. Site-ul ala de pe internet e vechi. Cred ca ei au fost printre primii, daca nu primii care au deschis magazin romanesc in UK. Editat de Mai 2, 2015 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 2, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2015 IT'S A GIRL!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 2, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2015 S-a nascut la 8.34. Acum incepe bid-ul pentru nume! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 2, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2015 Cica Alice si Elizabeth sint favorite. How original cu Elizabeth! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBendis Postat Mai 2, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2015 Hello there! Am venit si eu intr-o vizita pe-aici, daca ma primiti Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBendis Postat Mai 2, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2015 Charlotte Elizabeth Diana? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Mai 2, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Mai 2, 2015 Sunt nauca, azi-noapte ne-am culcat la 3.30. P se culcase bine mersi si de la 23 a avut 3 episoade de voma. Saracuta a vomat tot ce a mancat seara. Prima tura ne-a luat prin surpindere asa ca patul ei a fost plin. Dupa ce am spalat-o am crezut ca asta este si am mers cu ea la noi in pat. Aveam ligheanul la indemana si se parea ca a adormit si totul e bine. S-a trezit direct vomand si pana am pus ligheanul a facut si la noi o mare balta, plus cand a coborat din pat sa mearga la baie a dat si pe mocheta. Spalat, schimbat, pus in pat la ea- intre timp B schimbase astrernutul. Din fericire ptr tura 3 s-a dus repede in baie. Asa ca aseara am pazit-o sa nu faca febra pana nu am mai reusit sa stam treji + am apalat 3 masini de lenjerie si inca mai sunt. Azi se simte bine, de fapt de aseara dupa tura 3 s-a linistit si a putut sa doarma. Am trecut-o pe orez si morcov fiert. S-a speriat f tare, ultima oara cand a vomat avea vreun an sau cam asa. Sper ca fost de la mancare, oricum stau cu ochiul pe ea ca 'vulturele'. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Mai 2, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Mai 2, 2015 A, si cireasa de pe tort, B s-a dus sa curete patul ei, mocheta si patul nostru si i s-a facut rau si a dat si el la rate... Ma cam ateptam ca este f sensibil la mirosuri. Mai rezistenta am fost eu si am curatat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 2, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2015 Ioana si al meu tare mai voma cind era mic. Lighenasul era nelipsit de la el din camera. Va doresc sanatate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Mai 2, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2015 Ioana, la absenti nemotivati sa o treci si pe Serialbastre si Carmenbr. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts