Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Dorul de copilarie...

Recommended Posts

Ma gandesc ca voi sunteti cei cu care imi doresc sa impart ... ziua asta, caci poate nu stiti, dar astazi este ziua internationala a dorului.

Pentru prima data, sarbatorita in Romania!

La iniţiativa membrilor trupei Vunk, care au vrut să dedice această zi tuturor celor care se simt departe de ţară, de cei dragi sau de copilărie...

Voua de ce va este dor!?

Propun să lasam cate un mesaj de dor pentru cineva.

Eu va voi marturisi ca mi-e dor de copilarie si de bunici.

Si voi saluta cerul cu gandul la ei si la voi, la dorurile noastre, ale tuturor. Doruri care se vor intersecta acolo in inalt...

post-22998-0-00921600-1431495420_thumb.jpg

(o img de acum cateva zile)

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Mie imi este dor de perioada in care Stefan era bebelus. Stiu ca nu am sa mai retraiesc vreodata acele zile, poate doar atunci cand voi fi bunica. Sper ca atunci cand va fi el o persoana matura, cu familie si copii sa se mai fi schimbat vremurile si sa nu fie nevoit sa plece din tara ca sa poata duce o viata decenta: asta e dorinta mea secreta [:I] . Simt un nod in gat cand ma gandesc ca ar putea pleca din tara si sa- vad familia o data, de doua ori pe an...

eu as vrea sa fiu din nou copil.... sa fie toamna si sa vina ziua cand trebuia sa facem focul in soba. stiam ca dupa acea zi, incepeau zilele frumoase de toamna si iarna..... cand stateam seara in sufragerie cu totii, tata ne citea sau doar vorbeam, si priveam focul din soba. 

imi revin acuma in minte ca o avalansa acele seri frumoase, cand imi imaginam atat de multe povesti frumoase privind focul. 

as vrea sa ma fiu copil, sa stiu ca nu am nici o grija, sa ma gandesc la ce bunatati mai puteam sa-i cer mamei sau bunicii (bonei). 

apoi fac un salt peste cativa ani..... mi-e dor de niste oameni dragi, care si-au pus puternic amprenta in viata mea, au ajutat mult la formarea mea..... privesc spre cer si sper sa-i intalnesc intr-o zi..... 

Rufus eu zic ca facatorii de leaganele din poza ta... nu stiu cu adevarat ce inseamna bucuria copilariei si spiritul ei

As da un decret! Leaganele tb facute ft rezistente, astfel incat orice adult sa se poata da in ele!!!

10402951_536683973098731_253055446971061

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...