Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Minus 3 kile intr-o saptamana - poti asta?

redactor

Recommended Posts

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• 2 weeks later...

Ce mai tura-vura, 95% dintre diete NU functioneaza, Adica dupa 6-12 luni cei ce au tinut diete au acelasi nr. de kilograme sau mai mult.

Daca cineva v-ar indemna sa faceti un procedeu estetic ce da rezultate doar la 5% dintre oameni ati mai face? Sau o pastila care ia durerea de cap doar la 5 oameni din 100.

Sau ati mai da vina pe voi ca nu functioneaza? [:)] (nu ma refer la nimeni, zic asa, in general.. ca sunt multi oameni care se invinovatesc ca nu "reusesc" sa tina o dieta).

Corect ca nu functioneaza fiindca in majoritate lumea revine la modul de viatza dinaintea dietei. Ori in mod normal alimentatia e un mod de viatza, schimbarile temporare au efecte temporare.

Distribuie pe alte site-uri

Corect ca nu functioneaza fiindca in majoritate lumea revine la modul de viatza dinaintea dietei. Ori in mod normal alimentatia e un mod de viatza, schimbarile temporare au efecte temporare.

Pai.. da, ma refeream la diete, adica "x kg in y timp" [:)]

yup, am inteles ce zici tu, ma gandeam insa ca am vazut pe net in ultima perioada tot soiul de headlines din astea apocaliptice cu no diet really works si let's all jump ship abandon and die ca oricum nu are sens :)

dar era informatia trunchiata, ca nu completau ca e nevoie de un moid de viatza diferit.

e doar o mica diferenta de nuanta, cred ca stim asta bine amandoua :)

• 3 months later...
  • 5 years later...

Collins, depinde ce ti se potriveste tie. 

Mie intotdeauna mi s-a potrivit low carb ...Acum de 8 luni tin un fel de low carb + Monti adaptat, care m-a facut sa pierd 8 kg, dar nnu foarte rapid (dar eu nu slabesc rapid ....)

Deci ideea e ca mananc numai alimente cu IG mai mic de 20-25.

Dimineata o felie de paine neagra cu cereale + o felie de sunca slaba, sau ce proteina iti place.

La pranz carne cu legume + o felie de paine (eu nu o mananc in general) + un iaurt sau un fruct

Seara jumatate din cantitatea de la pranz fara fruct.Eu de multe ori mananc un iaurt in care pun seminte.

Mananc multe fructe uscate, tot felul de seminte daca imi e foame intre mese.

Pt mine e un regim f usor, nici nu il mai simt ca regim. Mananc si cate un dulce daca am chef. Prajiturile le fac cu faina cat mai neagra, si folosesc zahar de mesteacan.

Iau un soi de nutele de la magazin care are 80% alune + 20% ciocolata neagra, atat (e o masina care ti-o face pe loc, tu apesi pe buton si vezi ce intra acolo).

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...